Kim Kardashian megmutatta negyedik gyermekét

2019. június 12.
Az egy hónapos Psalm Westről, negyedik gyermekéről osztott meg képet Kim Kardashian. A kisbaba kiköpött mása egyéves nővérének, Chicago Westnek.

Először osztott meg közeli képet negyedik gyermekéről, az egyhónapos Psalm Westről Kim Kardashian. A fiúcska békésen alszik a fotón. A kép mellé édesanyja annyit írt, “Psalm Ye”, mely a gyermek teljes neve. A születési anyakönyvi kivonata szerint Psalm kapott egy középső nevet is, a Ye-t, mely édesapjára, Kanye Westre utal. A kisbaba nevének jelentése magyarul zsoltár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Psalm Ye

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,


Rögtön Psalm megszületése után Kim Kardashian azt írta Twitter odalán, hogy a kisfiú pont úgy néz ki, mint legkisebb nővére, az egyéves Chicago. Bár hozzátette, hogy ez valószínűleg majd megváltozik, és biztosan sokat változnak majd a fiúcska arcvonásai.

Kim Kardashiannek és Kanye Westnek négy közös gyermeke van. A legidősebb lány, North West 5 éves, őt 3 éves fiuk, Saint West követi. Utánuk következik Chicago, és az újszülött Psalm Ye. A két legidősebb gyermeket még Kim Kardashian hordta ki és szülte meg, ám súlyos, életveszélyes méhlepény-komplikációk léptek fel mindkét terhesség alatt, így a két fiatalabb testvérüket már béranya hozta világra.

Fotó: Getty Images