Hugh Grant tévedésnek tartja az egész karrierjét

2019. június 19.
Közel harminc évet töltött eddig a filmiparban Hugh Grant, aki számos dolgot megbánt karrierjével kapcsolatban. Sokkal izgalmasabb döntéseket kellett volna hoznia, saját bevallása szerint.

Hosszú karriert tudhat maga mögött Hugh Grant, az 58 éves színész harminc éve forgat már, ám visszatekintve úgy gondolja, jobban is lavírozhatott volna a siker és hírnév áramlataiban. “Valószínűleg az összes döntés, amit hoztam, rossz volt. Sokkal izgalmasabban kellett volna döntenem, más dolgokat kellett volna csinálnom. Ehelyett csupán ismételtem önmagam tizenhétszer egymás után” – tekintett vissza karrierjére Hugh Grant. “Bármit elfogadtam. Minél rosszabb volt, annál gyorsabban fogadtam el” – tette hozzá.


Hugh Grant volt a kilencvenes és kétezres évek ügyeletes szépfiúja a romantikus vígjátékok aranykorában, gondoljunk csak a Julia Roberts-szel forgatott Sztárom a páromra, vagy a Reneé Zellwegerrel sikerre vitt Bridget Jones-filmekre, de Julianne Moore-ral is szerepelt az Áldatlan állapotban című filmben például. Hugh Grant tisztességesen elvégezte a munkáját a filmekben, amiért tisztességesen kifizették. “Nagyon szerencsés vagyok, remekül kerestem, és a legtöbb romantikus filmre, amit forgattam, büszke lehetek, csak egy-kettő volt közülük, amit a közönség nem fogadott lelkesen, a többit mind szerették az emberek” – mondta Grant. “Hiszem, hogy a munkánk a szórakoztatás. Iparos vagyok, aki nem világot megváltani akart a filmjeivel, hanem vidámságot és szórakozást adni az embereknek” – tette hozzá.

Azt is bevallotta, hogy bár volt néhány olyan filmje, ami tulajdonképpen rossz, ám ezeknek a forgatását is élvezte. “Azt gondolhatják, hogy teljesen nonszensz az a film, amelyet Spanyolországban forgatnak angol színészekkel német pénzből, olyan rendezővel, aki nem nem beszél angolul. Teljes kudarc, soha nem készül majd el, de miért ne töltenénk el három szép hónapot, flörtölgetve Claire Claremont színésznővel. Ki ne élvezné ezt?” – ecsetelte munkája szépségeit Hugh Grant. Ám a közeljövőben biztosan nem láthatjuk újabb romantikus szerepben. “Túl öreg lettem, túl csúnya és túl kövér, hogy valaha még ilyen filmbe hívjanak” – mondta a színész.

Forrás: People
Fotó: Getty Images