Janet Jackson bébiszitter segítsége nélkül neveli gyermekét

2019. augusztus 15.
Pár hónappal kisfia születése után maradt egyedül gyermekével Janet Jackson, és jó oka van arra hogy továbbra is így, bébiszitter nélkül neveli kétéves gyermekét, Eissát.

“Nehéz dolgozó anyának lenni. Nincs bébiszitterem, magam oldok meg mindent. Ha az édesanyám felnevelt kilenc gyermeket egyedül, nem lehet semmi okom rá, hogy ne bírjam végigcsinálni” – mondta Janet Jackson az ausztrál Stellar magazinnak adott interjújában. “Természetesen ha koncertem van, valaki vigyáz rá, ám máskülönben én vagyok az, aki nevelem és gondoskodok a fiamról” – tette hozzá az énekesnő.


2017 januárjában született meg Janet Jackson gyermeke, Eissa, akinek édesapjával, a katari üzletember Wissam Al Manával áprilisban már külön is váltak útjaik. Ezután döntött úgy Janet Jackson, hogy inkább egyedülálló anyaként oldja meg a munka és a gyereknevelés összeegyeztetését, de nem akar elvesztegetni egyetlen pillanatot sem, amit a fiával tölthet. Eissa már most rajong a zenéért, hegedűművész szeretne lenni.

“Folyton a kezében vannak a dobverők, és a gitáron játszik velük, mintha cselló lenne. Egyszer bement a szobájába, és kihozott egy hegedűs figurát, amit a kezembe nyomott. Majd folytatta a gitáron a játékot. Nemsokkal ezután kapott egy játék hegedűt, egyszer megmutattam neki, hogyan kell tartani, és azóta le sem teszi” – mesélte Janet Jackson fiáról. “Azóta már kapott egy igazi hegedűt, hihetetlenül felvillanyozta. Azzal alszik, viszi magával reggelihez, ebédhez, vacsorához. Mutattam neki kisgyerekeket hegedűn játszani, majd saját maga is elkezdett játszani, dallamokat talál ki” – tette még hozzá az énekesnő.

Fotó: Getty Images