Liv Tylernek nem sürgős a házasság

2019. szeptember 05. |

Négy éve jegyezte el vőlegénye Liv Tylert, ám továbbra sincs esze ágában sem az oltár elé állni vőlegényével. Szeret menyasszony lenni.

Elégedett mostani párkapcsolati helyzetével Liv Tyler, nem szeretne változtatni a jelenlegi felálláson. A 42 éves színésznőt négy éve jegyezte el sportmenedzser vőlegénye, Dave Gardner, és szívesebben marad menyasszony, minthogy nekiálljon az esküvő szervezésének.

“Szeretem, hogy menyasszony vagyok, ám a házasság gondolata nem igazán csigáz fel” – mondta Liv Tyler. “Mindig úgy éreztem kicsit, hogy a házasság valamiféle jutalom, amiért túléltük a párkapcsolatot. Visszalépésnek érzem” – tette hozzá az Ad Astra – Út a csillagokba sztárja.

Liv Tyler és Dave Gardner 2014-ben kezdett randevúzni, majd nem sokkal ezután el is jegyezték egymást. A pár Nagy-Britanniában él. Két közös gyermekük született, Lula Rose 3 éves, Sailor Gene 4 és fél. Velük él Tyler 14 éves fia, Milo William és Gardner 12 éves, korábbi kapcsolatából született fia, Gray is. 

Ha kimondják a boldogító igent, mindkettejüknek a második házassága lesz. Gardner korábban a brit színésznő, Davinia Taylor férje volt, 2010-ben váltak el. Liv Tyler előző férje pedig Royston Langdon énekes volt, ők 2008-ban szakítottak. 

“Van egy elméletem, hogy mindenki csak egyszer házasodhat életében. Ám ez természetesen változhat. Abban viszont feltétlenül hiszek, hogy a párkapcsolatainkon keresztül rengeteg leckét tanulunk” – mondta az eljegyzésükkor a párkapcsolatokhoz fűződő viszonyáról Liv Tyler. “Dolgoztok rajta, és a másikon látjátok, mennyire jól. Például hogy a legjobbat hozzátok-e ki a másik emberből, vagy a legrosszabb, legőrültebb oldalát” – tette hozzá a színésznő.

Elmondása szerint Dave Gardnerrel azért működik a kapcsolatuk, mert ugyanazok a céljaik. “Mindketten ugyanazt akarjuk. Családot, gyerekeket, együttműködést és szeretetet. A munkánk rendkívül stresszes, sok energiát igényel és folyamatosan utazunk, így a család az, ami a biztos hátterünk, amiben teljesen egyetértünk. Ez azért fantasztikus, mert sokszor itt buknak el a párkapcsolatok” – mondta Liv Tyler családjáról.

Forrás: People
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok