Liv Tylernek nem sürgős a házasság

2019. szeptember 05.
Négy éve jegyezte el vőlegénye Liv Tylert, ám továbbra sincs esze ágában sem az oltár elé állni vőlegényével. Szeret menyasszony lenni.

Elégedett mostani párkapcsolati helyzetével Liv Tyler, nem szeretne változtatni a jelenlegi felálláson. A 42 éves színésznőt négy éve jegyezte el sportmenedzser vőlegénye, Dave Gardner, és szívesebben marad menyasszony, minthogy nekiálljon az esküvő szervezésének.

“Szeretem, hogy menyasszony vagyok, ám a házasság gondolata nem igazán csigáz fel” – mondta Liv Tyler. “Mindig úgy éreztem kicsit, hogy a házasság valamiféle jutalom, amiért túléltük a párkapcsolatot. Visszalépésnek érzem” – tette hozzá az Ad Astra – Út a csillagokba sztárja.

Liv Tyler és Dave Gardner 2014-ben kezdett randevúzni, majd nem sokkal ezután el is jegyezték egymást. A pár Nagy-Britanniában él. Két közös gyermekük született, Lula Rose 3 éves, Sailor Gene 4 és fél. Velük él Tyler 14 éves fia, Milo William és Gardner 12 éves, korábbi kapcsolatából született fia, Gray is. 

Ha kimondják a boldogító igent, mindkettejüknek a második házassága lesz. Gardner korábban a brit színésznő, Davinia Taylor férje volt, 2010-ben váltak el. Liv Tyler előző férje pedig Royston Langdon énekes volt, ők 2008-ban szakítottak. 

“Van egy elméletem, hogy mindenki csak egyszer házasodhat életében. Ám ez természetesen változhat. Abban viszont feltétlenül hiszek, hogy a párkapcsolatainkon keresztül rengeteg leckét tanulunk” – mondta az eljegyzésükkor a párkapcsolatokhoz fűződő viszonyáról Liv Tyler. “Dolgoztok rajta, és a másikon látjátok, mennyire jól. Például hogy a legjobbat hozzátok-e ki a másik emberből, vagy a legrosszabb, legőrültebb oldalát” – tette hozzá a színésznő.

Elmondása szerint Dave Gardnerrel azért működik a kapcsolatuk, mert ugyanazok a céljaik. “Mindketten ugyanazt akarjuk. Családot, gyerekeket, együttműködést és szeretetet. A munkánk rendkívül stresszes, sok energiát igényel és folyamatosan utazunk, így a család az, ami a biztos hátterünk, amiben teljesen egyetértünk. Ez azért fantasztikus, mert sokszor itt buknak el a párkapcsolatok” – mondta Liv Tyler családjáról.

Forrás: People
Fotó: Getty Images