Eva Mendes nem használja fegyelmezésre a Mikulást

2019. december 03.
Eva Mendes szép emlékeket őriz gyermekkorából a Mikulásról, és azt szeretné, ha gyermekei is hasonló tapasztalatokkal nőnének fel. Ezért nem is használja a lányai fegyelmezésére a Mikulást.

“A karácsony reggele nagyon különleges számomra” – mondta Eva Mendes az ünnepekről. “Hihetetlenül izgatott vagyok ilyenkor, talán ez az év legörömtelibb napja. Hinni a Mikulásban nagyon jó dolog!” – vallott az ünnepekhez fűződő viszonyáról a 45 éves színésznő.

“Az édesanyám nagyon jól alakította az ünnepeket, mikor kicsi voltam. Mikulás-zajokat keltett, míg mi aludtunk. Nagyon jó emlék” – vallott gyermekkora karácsonyairól Eva Mendes. “Most, hogy én is anya vagyok, jobban értékelem ezt, mint a becsomagolt ajándékokat. Továbbviszem gyermekkorom hagyományait a saját lányaimmal, szeretném átadni nekik is azt az örömet, amit én éreztem gyerekként” – tette hozzá.



Ráadásul fegyelmezésre sem használják a Mikulást párjával, Ryan Goslinggal. “Sosem rontanám el a Mikulás-élményt azzal, hogy így veszem rá a lányokat arra, viselkedjenek rendesen” – mondta Mendes.

Most, hogy a lányai már nagyobbak, Eva Mendes más különleges munkákon is dolgozhat. “Már mindketten iskolába járnak, szóval úgy érzem, végre magamra is fordíthatok egy kis időt. Próbálom megtalálni azt az ambíciót magamban, amit az évek alatt picit elveszítettem. Ez nem baj, természetes dolog. Átalakult bennem a fontossági sorrend, az otthonteremtés és gyermeknevelés lett a hivatásom” – mesélt a kisgyermekes évekről a színésznő, és elmagyarázta, miért nem láthattuk oly régóta a filmvásznon. “Továbbra is otthon vagyok, de ismét foglalkozom olyan dolgokkal, amit a szó hagyományos értelmében munka alatt értünk” – mondta Eva Mendes, aki az utóbbi időben dizájnerként mutatkozott be. 


Forrás: People
Fotó: Getty Images