A csillagokig repíthet Caramel és Palya Bea új duettje

2020. április 19.
Az új videó sztorija a Fonogram-díjas Átutazók előzménytörténete. A két klip más hangulatú, de a művészi kivitel ugyanolyan szinten jelen van, ezúttal az egyéni látásmódjáról ismert Porkoláb Norbert szemszögéből.

A Csillagom videója szó szerint a csillagokig repít minket – bemutatva, ahogyan egy szerelmes lélek földönkívüli átutazóvá válik… A teljes élményért érdemes back2back nézni a két klipet.

Átutazók (2018-as, Garas Dani fényképezte):

„Régi vágyam volt Palya Beával közösen dolgozni. Beában – mindamellett, hogy gyönyörű hangja van –, mindig is vonzott az önazonossága és a női erő, ami lakozik benne. A Csillagomat eleve duettnek írtam, igazából ezt Beára találtam ki. Tavaly decemberben volt egy közös akusztikus felvételünk, ami nagyon jól sikerült, ott hívtam meg Beát a jubileumi koncertemre, ahol már élőben debütált a Csillagom, amit nem sokkal utána stúdióban rögzítettünk, és most elkészült a videó is hozzá” – meséli Caramel.

„Családias hangulatban telt a klipforgatás, külön kiemelném Szemes Máté főszereplőt, aki amatőrként profi színészi teljesítményt nyújt a Csillagomban és az Átutazókban is” – folytatja az énekes.