A hét legérthetetlenebb jelenete: Gigi Hadid cumizott a Moschino kifutóján

2021. szeptember 11.
És nem ez volt az egyetlen szürreális jelenet a Moschino divatbemutatóján a New York-i divathéten.

Félreérthetetlenül utaltak arra a Moschino divatbemutatóján, hogy Gigi Hadid nemcsak szupermodell, hanem egy 11 hónapos kislány, Khai édesanyja is. A New York-i divathét kifutóján ugyanis a modell egy cumisüveggel a kezében jelent meg, amelyet a szájába is vett. 

gigi-hadid-cumisuveg-moschino-divatbemutato

Nem csoda, ha az olasz divatház debütálása a New Yorki-i divathéten hatalmas visszhangot kapott. A show kreatív igazgatója az a Jeremy Scott volt, akitől köztudottan nem áll távol semmi, ami giccses és elrugaszkodott, most éppen a baba téma kimeríthetetlen aranybányájából merítve.  

A divatbemutatót, amelyen Gigi Hadid is felvonult, a Bryant Park közepén rendezték, a kiöltözött  vendégek aprócska fehér gyerekszékeken foglalhattak helyett, stílusos esernyőkkel felszerelkezve a szemerkélő eső ellen. 

gigi-hadid-cumisuveg-moschino-divatbemutato

A modellek ruhája is a baba tematikához igazodott: a forrónadrágok babaruhához hasonlítottak, a ruhákat 3 dimenziós zsiráfok, mókusok és medvék díszítették, a táskák plüssbárány alakúak voltak, Taylor Hill modell pedig konkrétan egy csecsemők ágya fölé szerelhető függődíszt viselt a fején tiaraként.

Az egész Moschino bemutató olyan volt, mint egy szürreális jelenet a Zoolander – A trendkívüli című filmből, Taraji P. Henson és a Riverdale-ból ismert Madelaine Petsch vendégszereplésével.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!