Adele-nek a Grammy-átadón teljesült a legnagyobb álma – és nem a hét jelöléséről van szó

2023. február 06.
Trevor Noah a Grammy-díj átadójának nyitómonológjában valóra váltotta Adele egyik legnagyobb és legrégebbi álmát.
grammy-Adele egyik legnagyobb álma is teljesült az est folyamán.

Noha a zenei szupersztárt hét díjra jelölték a Grammy-n, Noah megtalálta a módját, hogy Adele még annál is boldogabb legyen, amennyire egy ilyen jelöléscunamikor lehet az ember. Ugyanis bemutatta Dwayne Johnsonnak!

Noah az esemény házigazdájaként való felkészüléshez sok résztvevőről próbált szórakoztató tényeket megtudni. „Tudom, hogy LL Cool J nagyon szereti a reggeli gabonapelyheket, tudom, hogy Cardi B megszállottja az elnököknek” – mondta, miközben körbejárt a helyszínen, ahol a zene legnagyobb és legfényesebb sztárjai ültek kis asztaloknál. Amikor odaért Adele-hoz, aki Lizzóval ült, ezt mondta: „Az a személy, akivel Adele mindig is szeretett volna találkozni, de soha nem találkozott még, az nem más, mint Dwayne Johnson”. 

grammy-Adele egyik legnagyobb álma is teljesült az est folyamán.

Adele egyik legnagyobb álma is teljesült az est folyamán

„Rájöttem, hogy ő is nagy rajongód… – folytatta Noah. – Ma este nincs itt Dwayne Johnson, de van valakim, akit The Rocknak hívnak. Dwayne Johnson Adele mögé állt, Adele, amikor meglátta, hangosan nevetett, és felugrott, hogy megölelje. A tömeg ujjongott. „Ti ketten ismerkedjetek csak!” – hagyta ott őket. 

2021-ben Adele Dwayne Johnson iránti szerelméről és a találkozás vágyáról NikkieTutorials videójában beszélt, ezt találhatta meg Noah. „Valaki, akivel soha nem találkoztam, és azt hiszem, tényleg sírnék, ha találkoznánk, az The Rock” – mondta akkor.

Fotó: Getty Images, Forrás: Popsugar