Szabó Erika cuki fotóval árulta el babája nemét

2023. június 13.
A 38 éves színésznő még áprilisban jelentette be, hogy kisbabát várnak, de korábban azt mondta, a születésig nem árulja el a nemét – most mégis megtette!

Szabó Erika, akit leginkább a Barátok közt Tildájaként ismerhet az ország, még áprilisban jelentette be, hogy kisbabát vár. A színésznő 2020-ban házasodott össze férjével, és már akkoriban is pedzegette, hogy szeretnének családot alapítani. A 38 éves Szabó Erika és orvos férje állítólag nagyon sokáig vártak a gyermekáldásra, épp ezért nagyon boldogok, hogy hamarosan megszületik a kicsi.

A színésznő azóta többször is posztolt várandósságáról, megmutatva egyre gömbölyödő hasát, most pedig egy izgalmas dolgot is elárult születendő kisbabájáról. Bár korábban azt mondta, nem akarják elmondani, úgy tűnik, nem bírta magában tartani, hogy fiút várnak. A friss posztban – amit Szabó Instagram-oldalán lehet megnézni – azt írja, „Valahogy a lelkem mélyén mindig úgy éreztem, hogy egyszer egy rosszcsont kisfiú anyukája leszek, úgy néz ki, nem véletlen. Ez a kisfiú minket választott.”

Nem Szabó Erika az egyetlen magyar sztár, aki hamarosan anyuka lesz: Puskás-Dallos Bogi és férje is nagyon várják már kisbabájukat, és bár ők hivatalosan nem árulták még el a nemét, a kiszivárgott információk alapján nagyon úgy tűnik, hogy ők is kisfiút várnak.

Babyboom Hollywoodban

Természetesen a hollywoodi sztárok háza táján is kopogtat idén a gólya, sőt, kifejezett babyboom várható a hírességek között. Mutatjuk, hova érkeznek az idei évben sztárbabák:

A Grand-Slam győztes Serena Williams elvileg őszre várja második gyermekét, az ötéves Olympia kistestvérét.

Karlie Kloss szupermodell a Met-gálán mutatta meg gömbölyödő pocakját, és a pletykák szerint már idén nyáron vagy legkésőbb ősszel anyuka lehet.

Bonnie Wright, vagyis Ginny Weasley is kisbabát vár – nemrégiben Instagramon jelentette be a nagy hírt és gömbölyödő pocakja alapján már nem lehet messze a nagy nap.

Mindenkinek leesett az álla, amikor Lindsay Lohan bejelentette, hogy kisbabát vár. A mélypontról visszatérő színésznő pár hónap múlva anyuka lehet.

Természetesen mindenki tűkön ülve várja Rihanna második kisbabájának érkezését. A terhességét a Superbowlon mutatta meg az énekesnő, és bár részleteket nem árult el, valószínűleg az év második felében jöhet a baba.

Rihanna terhesen, hatalmas pocakkal hirdeti: “használj óvszert”

Greta Gerwig, a hamarosan mozikba kerülő Barbie-film rendezője szintén idén lesz anyuka.

Claire Danes színésznő két gyereket nevel, januárban azonban bejelentette, hogy öttagúra bővül a családjuk – a kisbaba valószínűleg az év második felében fog megszületni.

Forrás: WomansHealthMag Fotó: Marie Claire Archív, Getty Images