Madonna nem tud kikelni az ágyból, folyamatosan hánynia kell

2023. június 30.
Nem régiben az egész világot bejárta a hír, hogy Madonna intenzív osztályra került egy bakteriális fertőzés miatt. Bár az énekesnőt azóta kiengedték, a közeli források szerint továbbra is rossz állapotban van.
Madonna az intenzív osztályra került

Június 29-én bukott ki a hír, hogy Madonna intenzív osztályra került – kiderült, hogy több napon keresztül ápolták kórházban a popsztárt egy súlyosra fordult bakteriális fertőzés miatt. A 64 éves énekesnő olyan válságos állapotban volt, hogy egy éjszakán keresztül intubálni is kellett, és állítólag már a kórházba kerülését megelőző egy hónapban is magas láztól szenvedett. 

Madonnát ugyan már kiengedték a kórházból, a popsztárhoz közel állók szerint azóta is nagyon rossz állapotban van: nem tud kikelni az ágyból, folyamatosan hánynia kell és rendkívül le van gyengülve. Egyelőre még nem tudni, hogy alakul majd az állapota, de a PageSix forrásainak beszámolója alapján egyelőre még van ok az aggodalomra.

Sokan azt gondolják egyébként, hogy a Grammy-díjas Madonna a Celebration turnéra való szigorú felkészülés miatt gyengült le és kapta el a súlyos fertőzést. A 84 napos koncertsorozat július 15-én kezdődött volna Vancouverben, majd több európai országot is érintett volna, köztük Németországot, Spanyolországot és Olaszországot is, de a sztár egészségügyi állapota miatt végül törölték a turnét.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images