Megható fotón öleli magához ikerlányait Nagy Ervin

2023. augusztus 01.
Bár Borbély Alexandra Instagram-oldaláról kiderült, hogy a lányok meglátogatták apukájukat Szegeden, úgy tűnik, a hazatérés mégis elég érzelmesre sikerült.
nagy-ervin-borbély-alexandra

Ahogy mi is megírtuk, Borbély Alexandra, Nagy Ervin és az ikrek nemrégiben Szegedre látogattak, méghozzá azért, mert a színész fellépett a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatott Chicago című darabban, ahol Billy Flynnt, a dörzsölt ügyvédet formálta meg. Borbély Alexandra akkor nagyon hangulatos és cuki fotó összeállítást osztott meg családjuk szegedi kiruccanásáról: a színésznő és ikerlányaik, Elza és Franciska a képek tanúsága szerint a kulisszák mögött drukkolták végig az előadást, hol anyukájuk, hol apukájuk kezében, sőt, az egyik kislány még Ónodi Eszter orrát is elkapta.

Úgy tűnik, a szegedi látogatás nem volt elég Nagy Ervinnek a lányokból, hiszen Borbély Alexandra legújabb fotóján meghatódva, szeretettel öleli magához az ikreket. A csodaszép fekete-fehér kép mellé a színésznő csak annyit írt „Apu hazajött Szegedről”, de ezer szónál is többet mond Nagy Ervin arckifejezése. A cuki családi képet ITT lehet megnézni.

Fotó: Marie Claire Archív