Az 58 éves Keanu Reeves félmeztelenül élvezi olasz nyaralását

2023. augusztus 03.
A Mátrix- és a John Wick-filmek sztárja Olaszországban piheni ki a dolgos hétköznapokat, természetesen egy yachton. Keanu Reeves egy rövidnadrágban, felsőtestét felfedve élvezte az olasz napsütést, bebizonyítva, hogy még 58 évesen is remekül tartja magát!
Keanu Reeves a John Wick 4. bemutatóján

Bár Keanu Reeves köztudottan kényesen óvja a magánéletét, most mégis sikerült készíteni róla néhány lesifotót olaszországi nyaralásán. A Mátrix- és a John Wick-filmek 58 éves sztárja testvérével, az 56 éves Kim Reevesszel indult európai nyaralásra, melynek keretei közt még egy kis yachtozást is beiktattak Capri környékén.

A felvételeken úgy tűnik, Keanu Reeves nagyon jól érzi magát a jól megérdemelt pihenésen: egy pohár pezsgővel a kezében, hűsítő zuhannyal küzdve a forróság ellen mosolyog a hajón. A színész a hajókázáshoz egy egyszerű, khaki színű nadrágot választott és mást nem is húzott fel, így jól látszik, hogy még a 60-hoz közeledve is remekül tartja magát. A nyaralós képeket ITT lehet megnézni.

Azt nem tudni, hogy Reeves párja, Alexandra Grant miért nem csatlakozott a testvérpárhoz, pláne, hogy a páros éppen nemrégiben kezdte kicsit jobban vállalni szerelmét a nyilvánosság előtt – áprilisban például forró csókot váltottak a vörös szőnyegen.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images