„Nem győzöm behúzni a hasam” – Nádai Anikót azzal nyomasztják a követői, hogy terhesnek néz ki

2023. augusztus 04.
Nádai Anikó egy Instagram-fotója alatt fakadt ki arról, hogy mennyire rosszul esik neki, hogy a követői rendszeresen terhesnek nézik.
Nádai Anikó végtelenül hosszú lábakat villantott a homokos tengerparton

A televíziós személyiség a sok komment hatására „nem győzi behúzni a hasát” a fotókon. A posztban Nádai arról is ír, hogy igenis büszke a testére, amiért két kisfiút hozott a világra és természetesen időbe telik a regeneráció. Ráadásul a pluszkilók mellett szétnyílt hasizommal is küzdött. 

„Őszintén szólva nagyon meglepett, hogy mennyien írtátok, hogy »biztos terhes« vagyok… Hát… az igazság az, hogy rosszul esett. Miért kell mindenbe belelátni valamit, azzal nem törődve, hogy esetleg megbántunk valakit? Szerintem ez tapintatlanság. Ezek után ezen a képen már nem győzöm behúzni a hasam… Sajnos amikor várandós voltam, több mint 23 kilót híztam, és szétnyílt a hasizmom. De dolgozok rajta, ezek után meg gőzerővel… Ettől függetlenül hálás vagyok a testemnek, hogy két csodálatos kisfiút hozott világra…” – írta. 

A kommentszekcióban azóta özönlenek a pozitív üzenetek is, a legtöbb rajongó szerint Anikónak szülés ide vagy oda, továbbra is bomba alakja van, míg mások szerint egyszerűen lehetetlen megfelelni a jelenkor sokféle elvárásának, nem lehet egyszerre gyereket szülni és úgy tenni, mintha a szülés nem hagyna nyomot a női testen. 

Fotó: Central-archívum