Ördög Nóra dalra fakadt a Nekem a Balaton színpadán

2023. augusztus 07.
Többször hallhattuk és láthattuk már Ördög Nórát énekelni, azonban most újabb meglepetéssel kedveskedett követőinek.
Ördög Nóra

Ördög Nóra ismét színpadra állt, hogy bemutassa énektudását. Erre nem is lehetett volna alkalmasabb hely, mint az általuk vezetett Nekem a Balaton kávézó és bisztró hangulatos udvara.

Ördög Nóra és Nánási Pál 2020 nyarán nyitották meg az első Nekem a Balaton delikátboltot Balatonakarattya központi részén. A bolt rövid időn belül nagy népszerűségnek örvendett, azonban a forgalom megzavarta a település nyugalmát, így átköltözött a helyiek által csak Csücsöknek nevezett területre.

A kávézó folyamatosan várja vendégeit, és a jó hangulat érdekében rengeteg programot is szerveznek. Az események általában ingyenesen látogathatók. A balatonakarattyai kávézó augusztusban számos koncertre, előadásra és színes programra invitálja az embereket.

DR BRS feat BIGA x Ördög Nóra

Az augusztus másodikai estén, a DR BRS feat BIGA koncerten meglepetésvendéggel is találkozhattak a látogatók. Nem más állt fel a színpadra, mint Ördög Nóra! A hangulat fergeteges volt, és Nórit ujjongással fogadta a közönség.

Instagram-posztjában Nóra így hivatkozott a koncertre: „Nekem a szívem csücske ez az este”. Nóri ezzel a kedves szóviccel megspékelve fejezte ki a háláját, hogy egy pillanatra énekes válhatott belőle a balatonakarattyai kávézójukban.

A programok tovább folytatódnak, szóval reméljük, hogy láthatunk még hasonló meglepetésprodukciókat!

Fotó: Central-archívum