Rúzsa Magdi: „A kihívások csak megerősítették a házasságomat”

2023. augusztus 25.
Interjút adott Rúzsa Magdi, aki aztán videóban mutatta meg, hogyan táncol virágos ruhájában.
Rúzsa Magdi

„Pici munka!” – írta az Instagramra Rúzsa Magdi, aki egy kulisszák mögötti videót osztott meg a rajongókkal. Ezen jól látható, hogy az énekesnő valami különleges dologra készül. A kommentelők pedig meg is jegyezték, mennyire elemében van a virágos ruhában táncoló, háromgyermekes Magdi.

A héten megjelent Story magazinban interjú olvasható az énekesnővel, aki elmondta, hogy általában mindig komolyzenével kezdik a napot a kicsikkel. „Lujzika már próbálgatja a hangját, ő már énekel. Zalán figyel a legjobban a zenére, ő az, akiről úgy látom, hogy a lelkét leginkább megérinti és a gondolatait leginkább foglalkoztatja. Kevének pedig kiváló a ritmusérzéke, és ha meghall egy dallamot, ő rögtön táncolni kezd” – mondta a lapnak Magdi, aki arról is őszintén beszélt, hogy milyen, amikor nem egy, hanem egyszerre három babával bővül a család.

„Nem titkolom, hogy akadtak nehézségeink, mert álszentség lenne állítani, hogy mindez könnyen ment, hiszen egyszerre három kicsivel újraalakítani az életünket, az finoman szólva sem volt kis kihívás. Három gyerek nevelése komoly munkát jelent, és természetes, hogy voltak közöttünk súrlódások, de jól vettük ezeket az akadályokat, és így a kihívások csak megerősítették a házasságomat.”