Epres Panni meseszép őszi szettben jelentkezett be Milánóból

2023. október 12.
Egyszerűen nem tudunk betelni Epres Panni csodálatos szettjeivel – ezúttal Milánóban viselt egy őszies hangulatú, meseszép outfitet.
Epres Panni gyermekei valentin-nap

Alig néhány napja még Párizsban ragyogott, most pedig Milánóban tündökölt Epres Panni. A magyar modell ezúttal a Falconeri divatbemutatójára látogatott el az olasz divatfővárosba, ahol csodaszép profi fotók is készültek róla.

Bár az idő még így októberben is napos Olaszországban, Epres Panni egy igazi klasszikus, őszies szettet választott magának az eseményre: ingruhát és majdnem ugyanolyan hosszú bézs pulóverruhát húzott, az időtlen szettet pedig egy dögös fekete bőrcsizmával egészítette ki. A képek alapján úgy tűnik, hogy az egyszerű, mégis nőies outfitet nagyon kényelmes viselni, legalábbis Epres Panni elképesztő könnyedséggel és természetességgel mozog benne. A fotókat Epres Panni Instagram-oldalán lehet megnézni.

A 46 éves modell egyébként sűrű időszakot él, nemrégiben még Penelope Cruzzal is fényképezkedett – és talán mondanunk sem kell, nagyon jól álltak egymásnak!

Fotó: Marie Claire Archív