Nem elég, hogy Johnny Depp magyarul mondott köszönetet a budapesti stábjának, meg is tapsolta a kollégáit

2023. november 09.
Johnny Depp egy Instagram-poszttal jelentette be, hogy befejeződött a legújabb filmjének budapesti forgatása. A hollywoodi színész magyarul mondott köszönetet a stábnak.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Johnny Depp néhány hónapja kezdte el forgatni legújabb, Amedeo Modigliani festő életéről szóló filmjét a magyar fővárosban. Depp ezúttal nem színészként vállalt szerepet a filmben, helyette rendezőként irányította a munkálatokat. A film az információk szerint az olasz születésű festő életének 48 óráját fogja végigkövetni, Budapest pedig Párizsként fog majd szerepelni az elkészült műben. 

Az elmúlt hetekben Budapest különböző pontjain futhattak bele a rajongók a színészbe, aki luxushotelek helyett ezúttal egy budapesti külkerületben szállt meg

A film budapesti munkálataival úgy tűnik mostanra végeztek, és ezt maga Johnny Depp jelentette be legújabb Instagram-posztjával. A színész egy igazán kedves gesztust tett a magyar kollégái felé, ugyanis a poszt szövegében magyarul is köszönötet mondott a munkatérsainak – sőt, meg is tapsolta őket.

„Kedves Modi filmes családomnak, köszönöm a kivételes erőfeszítéseiteket, amelyek nélkül ez a film nem készülhetett volna el. Fogadjátok örök csodálatomat, elismerésemet, tiszteletemet és szeretetemet, JD” – írta a színész.