Mihalik Enikő megmutatta ritkán látott kislányát: elképesztő a hasonlóság

2023. november 28.
A csodaszép modell csak ritkán mutatja meg kislányát, Eva Rose-t, most azonban kivételt tett és több cuki anya-lánya képet is megosztott Instagram-oldalán.
mihalik_eniko_marieclaire

Mihalik Enikő 2021 júliusában adott életet első gyerekének, a kis Eva Rose-nak, akit azóta csak nagyon ritkán mutat meg a nyilvánosságnak. Legutóbb néhány hete osztotta meg rajongóival, ahogyan a már több mint kétéves kislány egy focilabdát kerget, de a 24 óra után eltűnő Instagram-story-ban inkább csak a kislány göndör fürtjeit láthattuk, az arcát nem.

Most azonban több megható anya-lánya fotót is megosztott Instagram-oldalán Mihalik Enikő. A szintén Instagram-story-ként posztolt csodaszép fekete-fehér képek a Bumpsuit nevű kismama márka kampányához készültek,  a modell pedig természetesen most is elképesztően néz ki az egyszerű darabokban. 

A fotók alapján úgy tűnik, a képek régebben készülhettek, hiszen Eva Rose még jóval kisebbnek tűnik, de az biztos, hogy most nagyon látszik, mennyire hasonlít híres mamájára.

   

A ruhákat egyébként nemcsak kismamáknak ajánlja Mihalik Enikő, aki szerint az elegáns, nőies, mégis kényelmes kötöttek a szülés után is jó szolgálatot tesznek az anyukáknak. Annyi biztos, hogy a tüneményes képek alapján Mihalik Enikő nemcsak gyönyörű, de nagyon boldog és kiegyensúlyozott anyuka is – alig várjuk, hogy friss képeket is láthassunk róluk!

Fotó: Marie Claire Archív