Fény derült Krúbi rejtett tehetségére, amivel még saját magának is meglepetést okozott

2023. november 29.
A sztárok mágusa, Kiss V. Balázs a Mirror Glimpse backstage-ében forgatta fel Krúbi és Beato nyugalmát, a diszkrét sokk persze ezúttal sem maradt el.
Fény derült Krúbi rejtett tehetségére, amivel még saját magának is meglepetést okozott

A nyári szezon alatt Kiss V. Balázs jó néhány fesztivál és klub színpada mögött kavarta fel a művészek nyugalmát elképesztő trükkjeivel. Többek között Azahriah és Desh párosát, Dzsúdlót a koncertjükre készülve a backstage-ben varázsolta el, Sebestyén Balázsékat rádiós élő adásban, és több tízezer fesztiválozót pedig három napon keresztül a Strand fesztivál nagyszínpadán a legismertebb zenei fellépők előtti felvezetésként.

A fiatal illuzionista régóta jó viszonyt ápol a hazai zenei szcéna szereplőivel, így Krúbi és Beato, azaz a Mirror Glimpse is örömmel mondott igent neki egy gyors varázslatra a Budapest Park backstage-ében. Az már persze más kérdés, hogy akkor is örültek-e neki, hogy bevállalták Balázs trükkjeit, mikor végignézték, hogy egy óriási szöget vert a saját orrába, de ez természetesen kiderül a videóból. 

Krúbi korábban nem tudta, hogy ki tudja rakni csukott szemmel a Rubik-kockát, de Balázs megmutatta neki, hogy nem is olyan nehéz feladat ez – mármint, ha mágus az ember. 

Nézd meg, hogyan reagáltak Krúbiék Balázs trükkjeire!