Dallos Bogi imádni való családi képpel köszöntötte szülinapos férjét

2023. december 18.
Puskás-Dallos Peti születésnapja alkalmából Bogi egy szuper cuki képet posztolt az Instagram-oldalára.
Puskás-Dallos Bogi

Puskás-Dallos Peti 39 éves lett, ennek alkalmából felesége, Bogi Instagramon is felköszöntötte. Az énekesnő egy édes családi képet osztott meg, amelyen mind a négyen rajta vannak: Bogi és Peti mellett a kisfiuk, Ábel, és cuki kutyájuk is látható rajta.

A kép mellé Bogi hosszú posztot is írt, amiben megköszönte férjének a közös életüket. „Drága szerelmem! Legboldogabb születésnapot neked!
Ez már az ötödik, amit együtt ünnepelhettünk, és remélem, még rengeteg lesz! Mennyi minden történt ebben az évben is ugye? Van miért hálásnak lennünk! Ilyen pozitív, segítőkész, humoros, szeretetteljes, lelkes embert, mint te, nem ismerek még egyet, úgyhogy köszi, hogy a férjem vagy, és együtt fejlődhetünk tovább!” – fogalmazott.

Dallos Bogi és Puskás Peti első gyermeke, Ábel szeptember elején született meg, és azóta ragyogja be a zenész pár mindennapjait. Peti és Bogi 2019-ben ismerkedtek meg, mikor együtt zsűriztek az X-Faktorban. 2021-ben történt meg az eljegyzés, ami után fél évvel az esküvőt is megtartották, aminek egyik különlegessége az volt, hogy csak vega és vegán fogásokat tálaltak fel a násznépnek.

Fotó: Central Archiv