Hosszú Katinka cuki családi fotót posztolt közös címlapjuk mellé

2024. január 25.
Hosszú Katinka férjével, Gelencsér Mátéval és kislányukkal együtt mosolyog a Nők Lapja címlapján – ennek örömére Instagram-oldalán is megosztott néhány képet a sportoló.

Hosszú Katinka viszonylag ritkán enged bepillantást magánéletébe, most azonban kivételt tett, hiszen családjával együtt mosolyog a Nők Lapja január 24-én megjelent számának címlapján. Hosszú Katinka kislánya tavaly nyáron született, és a sportoló azóta is óvja őt a nyilvánosságtól – arcát természetesen a címlapfotó kedvéért sem fedték fel.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó Instagram-oldalán a címlap mellett egy másik képet is megosztott, ahol szintén – babakocsiban pihenő – kislányával és férjével, Gelencsér Mátéval együtt áll. A családi fotón a boldogságtól sugárzó Hosszú Katinka egy csinos fehér ruhát, férje pedig fehér inget és farmernadrágot visel.

A kép mellé a sportoló megjegyezte, praktikus babakocsijuk már sok országot megjárt velük együtt és különösen hasznos, hogy a repülőn is kényelmesen szállíthatják. Azt biztosan lehet tudni, hogy Hosszú Katinka nemrégiben, tavaly decemberben is elutazott családjával: akkor Lanzarotéra mentek együtt, ahol a világbajnok téli felkészülését végezte.

Fotó: Marie Claire Archív