Nádai Anikó Dubaiban romantikázik Valentin-napon

2024. február 14.
Nádai Anikó és szerelme Dubaiból jelentkeztek be Valentin-napon.
Nádai Anikó Dubai Valentin-nap

Nádai Anikó és Hajmásy Péter az idei februárt egy dubai kirándulással kezdték. Innen, egészen pontosan a Dubai Mallból posztolt egy szerelmes fotót magukról Nádai Anikó az Instájára.

A képen a pár a plázában található, 24 méter magas szökőkút előtt áll, ahova a szerelmesek napja miatt egy szív alakú installációt helyeztek a fotózkodni vágyóknak. Anikó és Péter kaptak is az alkalmon, és egy nagyon cuki fotóval Anikó boldog Valentin-napot kívánt minden követőjének, amihez egy József Attila-verset is idézett.

A műsorvezető és Hajmásy Péter 2020-ban jöttek össze, egy Anikónak nagyon nehéz életszakasz kellős közepén. Péterrel való megismerkedése előtt vesztette el édesanyját, majd megoperálták méhnyakrák miatt. A férfi akkoriban vált el Weisz Fannitól, így az ő élete sem volt teljesen gondtalan.

Anikó elmondása szerint ebben az időszakban úgy érezte, hogy el van átkozva, és nagyon boldog és hálás, amiért a dolgok mégis jóra fordultak. Azóta megszületett első közös gyermekük, a kis Alex is. A teljes családból pedig nem hiányozhat Anikó előző kapcsolatából született fia, Patrik sem.

Forrás: Instagram         Fotó: Centrál archív