Így szurkolt Lékai-Kiss Ramóna és kisfia az apukának

2024. március 15.
Lékai-Kiss Ramóna kisfiával minden kézilabdameccsen ott van, ami számít. Főleg azokon, amelyeken férje, Lékai Máté játszik. Most együtt szurkoltak az apukának.
Lékai-Kiss Ramóna

Izgalmasan telt a csütörtök este a műsorvezető háza táján. Lékai-Kiss Ramóna a fiával együtt Tatabányán járt, hogy szurkoljanak az apukának. 

Lékai-Kiss Ramóna és párja, a magyar válogatott kézilabdás Lékai Máté 2016 óta alkotnak egy párt. Egy szerencsés véletlen folytán találkoztak. A műsorvezető a Szigligeti Süllőfesztiválon járt a szüleivel, amikor a halasbódé tulajdonosa figyelmébe ajánlotta jóképű unokáját. Az unoka pedig ki más lett volna, mint Lékai Máté, aki még aznap elhívta egy randira. Már az első pillanattól kezdve érezték, hogy nagy közöttük az összhang, 2019 júniusában össze is házasodtak. Közös gyerekük, Noé ugyanebben az évben, januárban született meg. A boldog család és főleg Ramóna gyakran posztol a közösségi oldalakon, legutóbb egyenpizsamás családi fotójukkal ejtették ámulatba a rajongóikat. Noé januárban töltötte be az 5. életévét.

Lékai-Kiss Ramóna a kisfiával szurkol

A magyar férfi kézilabda-válogatott tegnap játszotta Tatabányán az első olimpiai selejtezőjét Tunézia ellen. Már a félidőre hétgólos különbség alakult ki, a második félidőben pedig csak erősítették a előnyüket és végül 33-24-re nyertek Tunézia ellen. A két válogatott 2019-ben találkozott legutóbb egymással, a magyarok 26-21-re nyertek, Lékai Máté már akkor ott volt a csapatban. A műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna büszkén osztotta meg férje sikereit az Instagram-oldalán, és kisfiával közös cuki fotót is posztolt, hogyan szurkoltak apának.

Forrás: Telex, Instagram Fotó: Marie Claire-archív