Ed Sheeran-koncertre vitte Király Linda az új párját

2024. július 21.
Jó pár híresség mellett Király Linda és új párja is ott volt tegnap Ed Sheeran budapesti koncertjén. Az énekesnő az Instán meg is mutatta nem is annyira új szerelmét.
Király Linda új párja

Július elején Király Lindát a szemfüles rajongók látták a repülőtéren, ahogy egy férfival vált csókot. Az énekesnő már nem titkolózik tovább, és fény derült rá, hogy ki volt a titokzatos férfi az oldalán. Az új szerelem Király Linda életében, ami tulajdonképpen nem is olyan új, ugyanis az első szerelme, Simon, akivel újra egymásra találtak.

Linda 17 éves volt, amikor megismerkedtek, és kapcsolatuk 8 éven át tartott, de szakításuk után is tartották a kapcsolatot. A szerelem akkor lángolt fel ismét köztük, amikor idén februárban Simon is meghívást kapott Király Linda születésnapi bulijára, amelyet Los Angelesben tartottak. Az újrakezdés óta Király Linda szerint egészen más a kapcsolatuk, még a családalapítás is szóba került. 

Király Linda új párja

Az első hivatalos közös fotó (egészen pontosan videó) is megérkezett végre: Király Linda tegnap párjával, Simonnal Ed Sheeran koncertjén szórakozott és megosztotta a közös, boldog pillanatokat. (A sztori itt érhető még el!)

Ed Sheeran budapesti koncertjén több sztár is megjelent. A közönség soraiban élvezte a koncertet Tolvai Rani, Király Vikor felesége, Anita és Köböl Anita is. 

Fotó: Trenka Attila Forrás: nlc.hu