Palvin Parbi büszkén támogatta férjét a legújabb filmjének premierjén

2024. július 30.
Sztárok lepték el Indianapolis belvárosát, hogy együtt ünnepeljék A párbaj című film premierjét, aminek egyik főszereplője Dylan Sprouse. A jeles eseményre természetesen felesége, Palvin Parbi is elkísérte.
Palvin Parbi büszkén támogatta férjét A párbaj premierjén

Palvin Barbi büszkén osztotta meg az Instragam-sztorijában, hogy elkísérte férjét a legújabb filmjének premierjére. Sugárzó örömmel áll A párbaj című film plakátja mellett, méghozzá egy igen látványos szürke bársonyruhában. A modell több képpel is megörvendeztette a rajongóit, amiken megcsodálhatják a földi érő ruháját és Palvin Barbi egészen különlegesen elkészített frizuráját.

Palvin Barbi A párbaj című film premierjén

Palvin Barbi A párbaj című film premierjén

Palvin Barbi férjének új filmje, A párbaj egy történetet mutat be két barátról, akik ugyanabba a nőbe szerelmesek. A barátok úgy döntenek, hogy vitájukat egy 18. századi párbajjal csillapítják. Sprouse mellett olyan színészek csatlakoztak a filmhez, mint Callan McAuliffe, Christian McGaffney, Rachel Matthews, María Gabriela de Faría, Patrick Warburton és Luke Spencer Roberts. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝘽𝙖𝙧𝙗𝙖𝙧𝙖 𝙋𝙖𝙡𝙫𝙞𝙣 (@barbarapalvin__loves) által megosztott bejegyzés


Néhány rajongónak megnyugtató lehet a tudat, hogy együtt láthatja Palvin Parbit és Dylan Sprouse-t, azok után, hogy nemrég szárnyra kapott a pletyka, miszerint a magyar szupermodellnek házassági gondjai vannak. A Best magazin szerint Dylan hűtlenségének hírét két amerikai portál kezdte terjeszteni tavasz környékén. A pletyka alapjául egy TikTok-felhasználó beszámolója szolgált, aki elmesélte, hogy a híres színész egy fiatal tartalomgyártóval csalta meg feleségét a cannes-i filmfesztivál egyik afterpartiján. Palvin Barbi és férje egyelőre nem kommentálták a súlyos vádakat.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images