Palvin Barbi megmutatta smink nélküli arcát, és eszméletlenül gyönyörű

2024. március 07.
A világhírű magyar modell smink nélküli képet posztolt, természetes arccal is hihetetlenül gyönyörű.
Palvin Barbi megmutatta smink nélküli arcát, és eszméletlenül gyönyörű

Nemrég arról írtunk, hogy Palvin Barbara a párizsi divathéten egy minimalista szettben mutatta meg hosszú és formás combjait. A világhírű magyar modell a divathetek sztárja: akárhol jelenik meg, a divatlapok rendszeresen cikkeznek arról, hogy Barbi hol és mit viselt.

A topmodell most olyan csinált, amit kevesen mernek megtenni: smink nélküli képet posztolt magáról egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben.

Palvin Barbi smink nélkül

Palvin Barbi arcán látszik, hogy fáradt, de egy alvós hangulatjellel is nyomatékosította az érzést. A világsztárnak számító manöken a tükörben fotózta le magát pizsamában, de ahogy ez a kép is bizonyítja, egy igazi modell mindig modell: Barbi az ágyból kikelve is csodálatosan néz ki.

Nemrég egyébként az is kiderült, hogy a modell mennyi pénzt kap egyetlen Insta-posztért. Palvin Barbi az egyik leghíresebb magyarnak számít és világhírű márkákkal dolgozott már együtt. Instagram-fiókja már több mint 20,5 millió követővel rendelkezik, amit a cégek ki is használnak.

A modell a fizetett együttműködéseiért állítólag hihetetlenül magas összegeket vár cserébe. Kiderült, hogy Palvin Barbi akár 20 milliót is elkérhet egyetlen Instagram-posztért, az összes vagyona pedig 3 és fél milliárd forint körül lehet. De ez nem is csoda, hiszen olyan márkákkal is dolgozott már együtt, mint az Armani vagy a Vogue.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images