Lékai-Kiss Ramónát titokban felvett videóval buktatta le a férje

2024. augusztus 15.
Kiss Ramónáról egy bájos videót osztott meg a férje, egy önfeledt pillanatában csípte el a színésznőt, aki megmutatta, a dalszövegekkel ő is hadilábon áll.
Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté az egyik legszerethetőbb sztárpáros, akik a közösségi médiában is magukat adják. Az élsportoló és felesége szívmelengető, emberi és sokszor nagyon mókás pillanataikat osztják meg a rajongókkal. Legutóbb egy szívmelengető fotón láthattuk, ahogy a párizsi olimpián Lékai Máté karjaiba zárja kisfiát, a képhez Lékai-Kiss Ramóna pedig ezt írta: „Elkaptuk Apát egy puszira. Megvan az első győzelem!”

Lékai-Kiss Ramóna esete Adele-lel

Szerettük a pillanatot, amikor a sportoló hamburgerevés közben kapta lencsevégre feleségét, és imádjuk a legutóbbi paparazzivideóját is, amin megmutatja, hogy Lékai-Kiss Ramóna pont annyira bajban van a dalszövegekkel, mint a legtöbb ember. Adele müncheni koncertjén mulatott önfeledten, amikor észlelte, hogy férje videózza. (A felvételt ITT tudod megnézni). Nyári Dia kommentben ezt írta a videó alá: „Ramónának a több mint egy év együttlakás velem nem volt elég, hogy pontosan tudja a szöveget?” Adele Hello című számáról van szó, aminek dalszövegét kizárólag a fanatikus rajongók ismerik betéve. 

Lékai-Kiss Ramóna, aki nemrég a Bridgerton sztárjával fotózkodott a Hungaroringen, és férje, Lékai Máté kézilabdázó 2019-ben házasodtak össze, januárban pedig megszületett kisfiuk, Noé. A 39 éves, veszprémi születésű színésznő-műsorvezetőt a Barátok közt Szentmihályi Zsófiájaként ismerte meg a nagyközönség, akinek karakterét 2002–2018 között alakította. Később az RTL Klub műsorvezetőjeként debütált (Celeb vagyok, ments ki innen!, Reggeli, X-Faktor), majd a TV2 egyik kedvenc arca lett. A sportos Lékai-Kiss Ramóna a Pécsi Tudományegyetemen gazdálkodást, a Károly Róbert Főiskolán pedig kereskedelmet és marketinget tanult. 

Forrás: Instagram Fotó: Central Archív