Lékai-Kiss Ramóna bikinis fotóval mutatta meg elképesztő alakját

2024. április 18.
A Marbella tengerpartján nyaraló Lékai-Kiss Ramóna két elképesztő bikinis fotóval mutatta meg, milyen gyönyörű az alakja.
Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna még csak két napja posztolta, hogy megérkezett Spanyolországba, de máris megörvendeztette a követőit két bikinis fotóval. A műsorvezető a húgával érkezett Marbellára, és ahogy Instagram-oldalán írta, életükben először mentek külföldi nyaralásra kettesben.

A Barátok közt egykori sztárja már több csodás képet és videót is posztolt az utazásról, legutóbb éppen a tengerpartról lepte meg a rajongóit, ahol néhány bikinis fotót is lőttek a közösségi médiára. Legutóbbi posztjához egy fürdőruhás képet is mellékelt, és bizony kétség sem fér hozzá, hogy Lékai-Kiss Ramóna nagyon odafigyel az alakjára – mi például teljesen elámultunk azon, hogy milyen kisportolt a teste. A fotót ide kattintva tudod megnézni.

Persze ebben valójában semmi meglepő nincs, hiszen Instagram-bejegyzései elárulják, hogy Lékai-Kiss Ramóna odafigyel az egészséges étkezésre. Ő a reklámarca az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítőket forgalmazó márkának, és korábban már posztolt arról is, hogy fut, a férjével, a kézilabdázó Lékai Mátéval a Balaton körül bicikliznek, vagy éppen Ausztriában síelnek a családjával.

A 39 éves műsorvezető számára fontos az egészséges életmód: nemrég április 7-én, az egészség világnapján is írt egy bejegyzést arról, hogy mindig is odafigyelt arra, hogy kiegyensúlyozott életet éljen: „Ha visszagondolok a gyerekkoromra vagy a 20-as éveimre, ugyan nem tudatosan, de tettem azért, hogy egészséges legyek! Mióta az eszemet tudom, sportoltam, ösztönösen rengeteg zöldséget és gyümölcsöt ettem (hálég szerettem őket), ráadásul volt egy időszak, amikor a szüleim »zöldségeztek«, na az Kánaán volt.”