Katalin hercegné egy titkos kóddal nyugtatja meg gyerekeit, ha rosszul viselkednek

2024. augusztus 22.
A legújabb információk szerint Katalinnak van egy olyan „titkos kódja”, amellyel a nyilvános eseményeken jelezni tudja gyermekeinek, ha változtatniuk kell a viselkedésünkön.
Katalin hercegné egy titkos kóddal nyugtatja meg gyerekeit, ha rosszul viselkednek

Talán A korona című sorozatból kaphattuk a legnagyobb rálátást arra, hogy milyen is egy királyi családban nevelkedni. A gyerekeknél pedig már csak a szülőknek van nehezebb dolga, hiszen nem lehet egyszerű feladat megtartani az egyensúlyt a monarchia, illetve a gyereknevelés között. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeit mindig öröm látni a hivatalos eseményeken, Lajos herceg „csínytevései” pedig mindenkinek mosolyt csalnak az arcára. Volt, amikor egy koncert alatt Katalinra nyújtogatta a nyelvét, máskor pedig úgy döntött, hogy nem hajlandó sétálni, így a walesi hercegnének cipelnie kellett. Ezek persze természetes reakciók egy gyermek életében, éppen ezért Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekszik olyan szabályokat bevezetni, amelyek által gyermekeik a monarchia mellett is teljes, normális gyerekkort élhetnek meg. 

A legújabb információk szerint Katalinnak van egy olyan „titkos kódja”, amellyel a nyilvános eseményeken jelezni tudja gyermekeinek, ha változtatniuk kell a viselkedésünkön. A titkos kód a következő mondat: „Tartsunk egy kis szünetet.”

Amikor Lajos herceg rosszul viselkedett a néhai királynő platinajubileumán és kinyújtotta a nyelvét az édesanyjára, Katalin reakcióját a szakértő kommentátorok csapata is dicsérte. Nyilvánvalóan a titkos kódot használta a gyerekek megnyugtatására”részletezte Tom Quinn királyi szakértő, majd azt is hozzátette, miszerint a gyerekek tisztában vannak azzal, hogy ennek a mondatnak sokkal nagyobb súlya van, mint azt gondolnánk. 

A források szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg ezenfelül még további szabályokat is felállított. A feszültségek kordában tartása és a békés otthoni környezet fenntartása érdekében a walesi herceg és hercegné bevezette, hogy otthon tilos a kiabálás. Azt is elmondták, hogy a pár ahelyett, hogy a szemtelen viselkedés után a szobájukba küldené gyermekeiket, egy „kibeszélő kanapéra” ültetik le őket. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images