Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Zahara a főiskolán mutatta be táncos tehetségét

2024. augusztus 26.
Angelina Jolie és Brad Pitt 19 éves lánya a tavalyi évben nyert felvételt az első fekete sorority diákszövetségbe és láthatóan nagyon jól érzi magát a főiskolán. Ezúttal táncos tehetségét mutatta meg a világnak.
Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Zahara a főiskolán mutatta be táncos tehetséget

Brad Pitt és Angelina Jolie már évek óta vitatkoznak közös gyermekeik felügyeleti jogáról, az elválásukat pedig megnehezítik a drámai körülmények, a felszínre bukkanó újabb botrányok, illetve a folyamatban lévő közös üzleti ügyeik is. 

Az viszont mindenkit meglepett, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei, köztük a 19 éves Zahara Jolie-Pitt is elhagyta édesapjuk vezetéknevét. Tavaly a 19 éves lány felvételt nyert az Alpha Kappa Alphába, az első fekete sorority diákszövetségbe, és a rajongók kiszúrták, hogy Zahara nem az apja vezetéknevét használta, amikor bemutatkozott a ceremónián. „A nevem Zahara Marley Jolie” – mondta a rendezvényen.

@cassiuslife_ #AngelinaJolie's daughter, #ZaharaJoliePitt ♬ original sound - CassiusLife

A viszontagságok ellenére azonban úgy tűnik, hogy Angelina Jolie lánya nagyon jól érzi magát az atlantai főiskolán. Nemrég egy videót is közzétettek, amelyben Zahara megcsillogtatta a tánctudását. Az Alpha Kappa Alpha diákszövetség tagjai a „Back Outside” című dalra adták elő táncos produkciójukat. A lányok a zöld különböző árnyalatait viselték, Zahara pedig egy felsőt, farmernadrágot és egy tornacipőt választott. 

@ajahh.mariah

Spelman College Welcome Back Jam Recap 🩵🤞🏾

♬ Looking For The Hoes (Ain’t My Fault) - Sexyy Red

Tavaly novemberben Angelina Jolie és testvérei, Maddox és Pax is elkísérte a diákszövetkezet ebédjére, hogy támogathassák Zaharát. Brad Pitt ekkor nem csatlakozott hozzájuk, azonban a Vanity Fairnek arról áradozott, hogy milyen büszke a lányára. 

„Annyira okos. A főiskolán még jobban ki fog virágozni. Ez egy izgalmas és gyönyörű időszak, amelyben megtalálhatja a saját útját és az érdeklődési körét” – mondta akkoriban Brad Pitt

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images