Angelina Jolie döntésre jutott: nem akar foglalkozni Brad Pitt siránkozásával

2024. június 05.
Angelina Jolie életére a mai napig erősen hat a Brad Pitt-tel való viszonya. Most a születésnapját illetően hozott komoly döntést.
Angelina Jolie születésnap

Angelina Jolie-nak a jelek szerint kezd egy kicsit elege lenni. Feltételezhetően főképpen a volt férjével való csatározásokból. A Tomb Raider főszereplője június 4-én ünnepelte 49. születésnapját, de Angelina Jolie nem úgy töltötte a napot, ahogy azt sokan elképzelnék.

Angelina Jolie csendes születésnapja

A hírek szerint a közel 50 éves Angelina Jolie nem csinált nagy csinnadrattát, csak „egy nyugis napot szeretett volna otthon”.  Úgy tudjuk, hogy az évfordulóra hazalátogatott Angelina Jolie legidősebb lánya, a 19 éves Zahara is az egyetemről, így a színésznő mind a hat gyerekével együtt ünnepelhetett. 

Talán érthető is, hogy Angelina Jolie csak egy békés, nyugodt családi napra vágyott, ha figyelembe vesszük a legutóbbi híreket volt férjét és gyerekeit illetően.

Nemrég ugyanis kiszivárgott, hogy a Brad Pitt-tel közösen örökbe fogadott lányuk, Zahara az egyetemi beavató ünnepségen nem használta apja vezetéknevét. Mint utóbb kiderült, hivatalosan is elhagyta azt.

Angelina Jolie két nagyobb fia, Maddox és Pax eleve évek óta nem használják Pitt vezetéknevét. De a legfrissebb tőrdöfés Brad Pitt számára az, hogy vér szerinti lányuk, Shiloh is elhagyta apja nevét jogi úton, amint betöltötte a 18-at.

Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt és Knox Jolie-Pitt. (Fotó: Getty Images)

Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt és Knox Jolie-Pitt (Fotó: Getty Images)

A Mr. és Mrs. Smithben közösen főszerepet alakító egykori színészpár 2016-ban adta be a válókeresetet, aminek hivatalosan 2019-ben került pont a végére, de az utózöngék még most is érkeznek.

A válás kapcsán kiszivárgott infókból megtudtuk, hogy Angelina Jolie azzal vádolja volt férjét, hogy egy magánrepülőútjuk során az ittas férfi a fejénél megfogta és megrázta őt. Brad Pitt állítólag megvádolta a színésznőt azzal, hogy „elb-ssza ezt a családot”. Később beleboxolt a magángép mennyezetébe és sört öntött a takaróra, ami alá Angelina Jolie a szintén a gépen utazó gyerekeivel elbújt.

@marieclairehun

Angelina Jolie mesterien kombinálja a praktikus, de mégis extravagáns ruhadarabokat.🕶️ Az utóbbi időben a „rich mom” stílus megtestesítőjeként is emlegetik. Olvass bővebben a színésznő stílusáról a marieclaire.hu-n! #angelinajolie #fashion #divat #streetfashion

♬ LUNCH BILLIE EILISH – Ell ☆

Abból, hogy a gyermekei a 18 éves kort betöltve sorra hagyják el Brad Pitt nevét, látható, hogy mennyire szolidárisak Angelina Jolie irányába. 

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images