Lucas Bravo: ezekből a filmekből is ismerős lehet

2024. augusztus 26.
Lucas Bravo rajongótábora egyre csak növekszik, ami nem csoda, hiszen mindenki odáig van az Emily Párizsban főszereplőjéért. Annak ellenére, hogy a színész neve nemrég robbant be a köztudatba, már korábban is számos filmben láthattuk.
Lucas Bravo népszerűségét az Emily Párizsban hozta meg, pedig végig ott volt a szemünk előtt
  • Lucas Bravo neve néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, holott már az Emily Párizsban című sorozat előtt is számos filmben szerepelt
  • A divat világában is kipróbálta magát, ezt követően kezdett el érdeklődni a színészet iránt
  • Sokat tanult Julia Robertstől és George Clooney-tól

Kétségtelen, hogy az utóbbi időben mindenki Emily Párizsban-lázban ég, hiszen a 4. évadának első 5 epizódja augusztus 15-én került fel a Netflixre. Míg Carrie-nek két nagy szerelmet kreált Big és Aidan képében, addig Emily Alfie és Gabriel között őrlődik epizódokon keresztül. Mint ahogyan azt már a szerelmi háromszögekkel tarkított sorozatoknál megszokhattuk, most is két részre szakadt a rajongótábor. Vannak, akik Alfie-nak, és vannak, akik a főhősnek, Gabrielnek szurkolnak.

Bárhogy is legyen, Lucas Bravo népszerűsége vitathatatlan. Bravo egy korábbi interjú során azt mondta, miszerint nehéz a filmvásznon túl önmagának lennie, hiszen mindenki Gabriellel azonosítja, azonban a rajongók nemcsak a sorozatbeli karaktere miatt szeretik. A forgatókönyvírók pedig szeretnek úgy írni, hogy közben megismerik a színészeket.

Velük vannak az írói szobában, miközben a forgatókönyveket a színészhez igazítják. Egyszóval Gabrielben nagyon is sok Lucas Bravo van. A színész rajongótábora az Emily Párizsban sorozat kezdete óta virágzott fel igazán, a nevét pedig mára szinte mindenki megismerte. De vajon honnan volt olyan ismerős? 

Innen ismerhetjük Lucas Bravo nevét

Innen ismerhetjük Lucas Bravo nevét

Hol láthattuk Lucas Bravót az Emily Párizsban sorozat előtt?

1. 2013-ban Lucas Bravo egy ruhareklámban jelent meg

Lucas Bravo jóval azelőtt, hogy Lily Collins szerelmét alakította volna, kipróbálta magát a modellkedésben is, azonban hamar rájött, hogy távol áll a divat világától. Bravo szülei 16 éves korában vitték el egy ügynökséghez, majd a kifutón is szerepelt, de azt mondta, hogy ez az élmény nem neki való. Ezt követően fordult a színészet felé. 

2. Lucas Bravo számos francia műsorban és filmben szerepelt 

Lucas Bravo karrierje a 20-as évei közepén kezdett felívelni, ráadásul éppen Franciaországban. 2013-ban Jeffet alakította a Sous le soleil de Saint-Tropez című francia sorozat két epizódjában, nem sokkal később pedig szerepet kapott a Smart Ass című francia filmben. Ez idő alatt a színész egyenletesen teljesített, azonban a népszerűsége továbbra sem volt kiemelkedő.

Lucas Bravo 2016-ban

Lucas Bravo 2016-ban

„Szakmailag és anyagilag sem voltam ott, ahol szerettem volna” – emlékezett vissza, majd azt is hozzátette: „Ugyanakkor úgy éreztem, hogy jobban megismertem saját magamat.”

3. Lucas Bravo szerepelt egy 2017-es Chanel-reklámban

Talán meglepő lehet, de Bravót még egy Chanel-reklámban is viszont láthattuk. Ez talán némi „értelmet ad” a későbbi filmes szerepeinek is, hiszen a színész már itt is a titokzatos férfi karaktert alakítja, akiben csak úgy dúl a szenvedély és a romantika. 

4. Lucas Bravo nemcsak Lily Collins, hanem Julia Roberts szerelmét is alakította

A színész szerepelt a Beugró a Paradicsomba című netflixes filmben, A romantikus vígjátékok legendájával, Julia Robertsszel  és a hollywoodi ikonnal, George Clooney-val való közös munka biztosan megtanított néhány dolgot Bravónak a szakma fortélyaival, illetve a sztárélettel kapcsolatban.

Lucas Bravo a Beugró a Paradicsomba című film premierjén

Lucas Bravo a Beugró a Paradicsomba című film premierjén George Clooney-val és Julia Robertsszel

„Megtanultam, hogy lehetsz egy ikon, vagy lehetsz a legnagyobb színész az egész bolygón, ettől függetlenül még mindig tartozhatsz a legkedvesebb emberek közé. Ez számomra mindent megváltoztat, rengeteg energiát ad.”

5. Lucas Bravo feltűnt a Nászút című filmben

Lucas Bravo szerepelt még a 2022-ben megjelent Nászút című filmben. Annak ellenére, hogy Bravo kulcsszerepet játszott a filmben, nehezen lehetett felismerni, hiszen szőke hajjal láthattuk viszont a képernyőn, ráadásul olasz akcentussal beszélt a karaktere miatt. Egyszóval egy teljesen új oldalát láthattuk meg. 

Forrás: thelist.com Fotó: Getty Images