Az Emily Párizsban szépfiúja, Lucas Bravo nem akarja, hogy tárgyiasítsák

2021. december 29.
Lucas Bravo nevét az egész világ az Emily Párizsban című sorozatból ismerte meg: ő alakítja Gabrielt, a sármos franciát, Emily alsó szomszédját. A színész egy friss interjúban arról beszélt, hogy attól fél, benne fog ragadni a "szépfiú" szerepekben.

A 33 éves Lucas Bravo modellből lett színész, és az első igazán híres szerepét a Netflix sikersorozatában kapta. Bravo a The Time-nak adott friss interjújában elmonda, hogy bár tudja jól, hogy Gabriel szerepét főként a megjelenésének köszönheti, de nem szeretné, ha beskatulyáznák a szépfiú karakterébe.

lucas-bravo-lily-collins

„Nem lehetsz egyszerre szép, és okos. Ha esztétikailag túl jól nézel ki, akkor nem látják meg benned azt, hogy komolyabb szerepet is el tudnál játszani. Én is folyamatosan megkapom az ostoba tornatanár szerepét, és hasonlókat. Nehéz kitörni ebből a skatulyából. Természetesen nem panaszkodom, de ez a valóság.”

De Bravonak nem csak a skatulyázással gyűlik meg a baja, az interjúban azt is elárulta, hogy a hirtelen jött hírnév feldolgozása is kihívást jelentett számára.

„Egyik napról a másikra tárgyiasítva lettem. Hirtelen én lettem a szívtipró. Ha erre a szóra gondolok, olyan emberek jutnak eszembe, akik mindenben tökéletesek. És én nem vagyok ilyen. Valójában sem a hírnév, sem a jó megjelenés, nem olyan, mint amilyennek látszik” – magyarázta Bravo.

Forrás: New York Post Fotó: Imdb

Olvass tovább!