Jen és Ben mégis együtt? Csókolózni látták J.Lót és Ben Afflecket!

2024. szeptember 15.
Jennifer Lopez és Ben Affleck mégis együtt lehet? Friss fotók jelentek meg a botrányos sztárpárról, ahol forró csókot váltanak és meghitten fogják egymás kezét.
jennifer lopez ben affleck válás

Az elmúlt hetekben minden Jennifer Lopez és Ben Affleck (második) szakításától volt hangos, és a legtöbben már teljesen elkönyvelték, hogy ismét véget ért Jen és Ben szerelme. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy mégsem igazak a hírek – a sztárpárt ugyanis egy meghitt családi eseményen kapták lencsevégre. A színész és az énekesnő Affleck és Lopez gyerekeivel együtt indultak családi brunchra Bevery Hillsben, ahol láthatóan továbbra is dúlt közöttük a szerelem.

Jennifer Lopez és Ben Affleck továbbra is együtt?

A friss fotókon (amiket a Page Six oldalán lehet megnézni) Jennifer Lopez és Ben Affleck mellett ott voltak a színész gyerekei, a 15 éves Seraphine és a 12 éves Samuel, illetve J.Lo ikrei, a 16 éves Emme és Max is. A hotelben a gyerekek és a páros külön asztalhoz ültek le élvezni a  ráérős reggelit és az együtt töltött időt – szemtanúk beszámolói szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck meghitten fogták egymás kezét és még csókolóztak is az asztal mellett.

Nyár végén röppent fel a hír, hogy J.Lo és Ben második nekifutás után újra elválnak – a hírek szerint az énekesnő éppen a második házassági évfordulójukon, augusztus 20-án nyújtotta be a válókeresetet. Egy, a pároshoz közeli forrás azt állította, hogy a páros kapcsolatát Ben Affleck kiszámíthatatlan, hirtelen és szélsőséges hangulatingadozásai mérgezték meg. „Az az igazság, hogy nagy volt a szerelem, de sajnos az is kiderült, hogy Bennek hangulatingadozásai voltak, amit nem tudott eltitkolni a sajtó elől, bármennyire is próbálta.”

Bár eddig mindenki biztosra vette, hogy a páros kapcsolatának (újra) végleg vége, a most napvilágot látott képek egészen mást üzennek. Az elmúlt hónapokban egyébként külön is költözött a páros: Ben Affleck egy 20 millió dolláros villába cuccolt át, míg Jennifer Lopez állítólag továbbra is keresi új álomotthonát. Bár rengeteg a spekuláció a viharos kapcsolat körül, egyelőre kizárólag maguk az érintettek tudhatják, mi is van valójában a viharos párkapcsolattal.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2022. július 17-én házasodtak össze Las Vegasban. A 2000-es évek elején már egyszer együtt voltak, majd 2004-ben szakítottak először. A második nekifutásnál keményen dolgoztak azon, hogy működtetni tudják a kapcsolatukat, de most összetört az énekesnő szíve. De a válás után is a gyerekek a legfontosabbak, ahogy mindig is – fogalmazott a forrás.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images