Váratlan fordulat: Jennifer Lopez ismét viseli jegygyűrűjét

2024. július 05.
Az elmúlt hetekben minden jel arra utalt, hogy veszélyben van Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. Éppen ezért valószínűleg mindenkit ledöbbentett, hogy újra viseli jegygyűrűjét.
Jennifer Lopez ismét megszidta férjét, Ben Afflecket

Hetek óta csak találgatni lehet, hogy mi történik Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával. Annak ellenére, hogy rengeteg jel utalt arra, miszerint a válás szélén vannak, a hírt hivatalosan nem erősítették meg. Jennifer Lopez még június elején lemondta a turnéját is, hogy megmentse a házasságát, tavaly májusban pedig a közösen vásárolt házukat elkezdték hirdetni egy ingatlanoldalon. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck igyekezett óvni magánéletét, éppen ezért a színészt nemegyszer láthattuk úgy közlekedni az utcán, hogy eltakarja gyűrűs ujját. Vélhetően sokakat összezavar, hogy Lopez most újra elkezdte hordani jegygyűrűjét. Az énekesnő a héten ideiglenesen levette, mivel saját kozmetikai márkájának reklámját forgatták. 

Jennifer Lopezt csütörtökön, a függetlenség napján kapták lencsevégre New Yorkban, miközben rózsákat vásárolt menedzserével. Az énekesnő egy széles szárú barna nadrágot és egy kék-fehér csíkos, virágmintás inget viselt. Megjelenését kalappal és karika-fülbevalókkal egészítette ki. 

Mindez azután történt, hogy Ben Afflecket volt feleségével, Jennifer Garnerrel és két gyermekével látták Los Angelesben. Annak ellenére, hogy Jennifer Lopez újra viseli jegygyűrűjét, a hírek nem túl biztatóak. Egy bennfentes elárulta, hogy az énekesnő állítólag felhagyott azzal, hogy megmentse házasságát, mivel úgy érzi, hogy nem tud többet tenni. Egy másik forrás azt mondja, hogy a kapcsolatuk már márciusban véget ért, de a színész továbbra is védeni szeretné Lopezt. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images