Brad Pitt lassan a gyönyörű barátnőjénél is fiatalabbnak látszik

2024. szeptember 19.
Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon is feltűnt a Két magányos farkas című film premierjén, és az Oscar-díjas színész újfent sokkolta a világot fiatalos megjelenésével.
Brad Pitt egyre fiatalosabb Ines de Ramon mellett

Még mindig rejtély, hogy Brad Pitt a plasztikai sebészetnek vagy a szerelemnek köszönheti megfiatalodását, de az biztos, hogy a 60 éves háromszoros Golden Globe-díjas színész éveket tagadhat le.

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon csatlakoztak George Clooney-hoz a Két magányos farkas című film premierjére Hollywoodban. A páros új filmje szeptember 27-én kerül fel az Apple TV+ kínálatába.

Brad Pitt egy barna színű nadrágot viselt színben hozzáillő zakóval, alatta pedig egy fehér ing volt, amit szokásához híven nem gombolt össze teljesen. A sztár arca döbbenetesen fiatalos, mint aki elfelejtett megöregedni a Harcosok klubja óta. ITT találod róla és barátnőjéről a friss képeket!

Brad Pitt egyre fiatalosabb barátnője, Indes de Ramon mellett

Brad Pitt egyre fiatalosabb barátnője, Indes de Ramon mellett

A filmcsillag partnere, Ines de Ramon egy barna ruhát viselt, ami tökéletesen passzolt Brad Pitt szettjéhez. A különleges, testhezálló ruha egyik pántja Ines de Ramon vállán, a másik pedig a karján pihent. Sötétbarna haja laza hullámokban omlott a vállaira és egy csillogó ezüst nyaklánccal dobta fel a megjelenését.

Brad Pitt barátnője a klasszikus sminket választotta, ami egy réteg szempillaspirálból állt, valamint egy harmatos highlightert vitt fel az arccsontjaira, ami napsütötte ragyogást kölcsönzött neki. Annak ellenére, hogy mesésen nézett ki, nem állt meg a vörös szőnyegen fotózkodni, és azt inkább meghagyta a filmsztárnak.

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon kapcsolatáról először 2022 novemberében indultak el a pletykák, amikor együtt látogattak el egy Bono-koncertre Los Angelesben, bár állítólag addigra már néhány hónapja titokban randiztak.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images