Harry herceg és felesége sztárokkal teli születésnapi bulin vettek részt

2024. szeptember 20.
Harry herceg és felesége, Meghan világsztár barátjuk, Tyler Perry születésnapi buliján ünnepelt. Az eseményen többek között Oprah Winfrey és Alicia Keys is részt vett.
Harry herceg Meghan Markle buli

Harry herceg és felesége, Meghan Markle ismét a figyelem középpontjába kerültek, amikor részt vettek az amerikai színész, rendező, producer és író, Tyler Perry 55. születésnapi buliján. Az eseményt Montecitóban, Kaliforniában tartották meg, melyre több híresség is hivatalos volt. A hercegi pár egy fekete Range Rover hátsó ülésén tűntek fel, amikor elhagyták Tyler Perry 31 millió dolláros rezidenciáját.

Harry herceg és Meghan Markle aktív társasági életet élnek, ezt pedig sokszor fotósok hada örökíti meg

Harry herceg és Meghan Markle aktív társasági életet élnek, ezt pedig sokszor fotósok hada örökíti meg

Meghan Markle már jól ismert, ragyogó mosolyával foglalt helyet férje mellett az autóban. Azt nem tudni, milyen ruhát viselt, de gyémántgyűrűje állítólag még az autóból ablakán keresztül is jól kivehető volt. Harry herceg pedig szürke öltönyt választott magának, amit jól megszokhattunk tőle az ilyen alkalmakon.

A bulin természetesen nem csak a hercegi pár volt jelen. Többek között Oprah Winfrey is a születésnapossal ünnepelt Gayle King társaságában, ő maga vezette azt az autót, melynek hátsó ülésén pedig Alicia Keys és férje, Swizz Beatz utazott.

Harry herceg és Meghan Markle ezúttal barátjuk születésnapi bulijára volt hivatalos

Harry herceg és Meghan Markle ezúttal barátjuk születésnapi bulijára volt hivatalos

Harry herceg és Meghan nem pusztán hírességük okán látogattak el az szülinapi buliba: szoros barátságot ápolnak Perry-vel. Azt követően, hogy 2020-ban úgy döntöttek, maguk mögött hagyják a brit királyi család kötelezettségeit, tőle kaptak segítséget és támogatást újrakezdésükhöz. Kapcsolatuk pedig hamarosan igazán elmélyült, valódi barátsággá vált. A rendező később meg is hívta őket, hogy fiukkal, Archie-val együtt költözzenek be Beverly Hills-i otthonába, lehetőséget adva ezzel számukra, hogy elrejtőzzenek a média elől. A barátság ezt követően odáig jutott, hogy Harry herceg és Meghan lányának keresztapja lett, miután a kislány 2021-ben megszületett.

Forrás: PageSix, Fotók: GettyImages