Harry herceg továbbra is honvággyal küzd – egy új otthont szeretne az Egyesült Királyságban

2024. június 10.
Harry herceget és Meghan Markle-t néhány évvel ezelőtt lakoltatták ki királyi rezidenciájukból, azonban úgy tűnik, hogy a sussexi herceg továbbra is honvággyal küzd. Harry egy állandó otthont szeretne vásárolni az Egyesült Királyságban.
Harry herceg egy saját otthonra vágyik az Egyesült Királyságban

Néhány héttel ezelőtt Harry herceg még izgatottan várta, hogy találkozhasson testvérével, Vilmos herceggel és édesapjával, Károly királlyal. Ekkor csalódnia kellett, ugyanis egyik találkozó sem jött össze, ennek ellenére Sussex hercege továbbra is bizakodó volt, egészen egy nagyon fontos társadalmi eseményig, aminek kapcsán fogalmazhatnánk úgy is, hogy „borult a bili”.

Harry herceg hivatalos lett volna az év társadalmi eseményének tartott esküvőre. Hugh Grosvenor, a vőlegény és egyben Westminster 7. hercege Harrynek és Vilmos hercegnek is közeli barátja. Hugh és menyasszonya, Olivia Henson esküvőjét június 7-én tartották és habár a sussex-i herceg is meghívást kapott az eseményre, Vilmos miatt nem vesz részt közeli barátja esküvőjén. 

Harry hercegnek ennek ellenére hiányzik az otthona

Sussex hercege 2020-ban vált ki a királyi családból és költözött az Egyesült Államokba, hátrahagyva családját és barátait, azonban egy királyi szakértő szerint Harry egyre jobban érzi hiányukat. Éppen ezért úgy tűnik, hogy a herceg egy állandó otthont szeretne kialakítani szülőhazájában, ezért fontolgatja, hogy lakásvásárlásra adja a fejét. Harry hercegnek már nincsen hivatalos királyi rezidenciája – kilakoltatták a Frogmore Cottage-ból –, azonban szeretné, ha lenne egy hely, ahová bármikor visszatérhet. 

@marieclairehun

Csak úgy mint a brit királyi családról, Meghan Markle-ről is sokat olvashatunk manapság. A marieclaire.hu-n pedig mindent megtalász a Harry herceg és Meghan körül forgó ügyekről! #meghanmarkle #princeharry #royalfamily

♬ SO FAR AWAY – ZØYA

„Hiányoznak neki a régi barátai és a katona barátai, akik közül sokan nem látogatták meg, mert nem jönnek ki Meghannel. Harry eltökélt szándéka, hogy saját állandó otthont találjon az Egyesült Királyságban, részben ezért folytatja jogi lépéseit, mivel a brit adófizetők pénzéből szeretné kifizetni a biztonsági szolgáltatásokat” – mondja Tom Quinn királyi szakértő. 

Az állítások azután születtek, hogy 2023-ban megjelent HarrySpare” című memoárja, amelyben többek között azt is részletezte, hogy mennyire szomorú, amiért el kell hagynia egykori királyi rezidenciáját. A windsori kastélyban helyet kapó „lakosztályt” II. Erzsébet királynő ajándékozta a házaspárnak.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images