Híres nők, akik korábban P. Diddy barátnői voltak – van, akinek halála a rapperhez köthető

2024. október 08.
P. Diddy-t szexuális kizsákmányolással, emberkereskedelemmel és zsarolással vádolják. De állítólag az egyik exe, Kim Porter halálához is köze lehetett.
P. Diddy barátnői
  • P. Diddy zsarolással, szexkereskedelemmel és prostitúcióra kényszerítéssel vádolják.
  • Több híres nőnek is köze volt az elmúlt években a rapperhez.
  • A következőkben bemutatjuk P. Diddy korábbi barátnőit.

Világszerte óriási botrányt okozott, amikor néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a közkedvelt rappert és zenei producert, Sean „Diddy” Combst a többi között zsarolással, szexkereskedelemmel és prostitúcióra kényszerítéssel vádolják.  Több mint száz áldozat tervezi beperelni P. Diddyt fizikai és szexuális bántalmazás miatt – köztük volt barátnője, Cassie Ventura.

P. Diddy partijai évtizedek óta a sztárvilág közkedvelt eseményeinek számítottak, amelyeken olyan hírességek vettek részt, mint Barack Obama, Leonardo DiCaprio, Naomi Campbell, Pink, Usher vagy éppen Beyoncé. A rajongók a botrány kirobbanása óta azt találgatják, vajon P. Diddy bulijainak résztvevői is tudtak-e, vagy esetleg részt is vettek a rapper sötét üzelmeiben. Ha pedig mindez nem lenne elég, a pletykák szerint Justin Bieber, és más kiskorú híresség – mint például Jade, Will Smith fia – is a rapper áldozatai között lehet.

P. Diddy, aki az 1990-es években kezdte zenei karrierjét, olyan befolyásos nőkkel járt korábban, mint Jennifer Lopez, miközben szoros kapcsolatot ápolt híres modellekkel és celebritásokkal is, például a Kardashian nővérekkel. A rapper ismeretségi körében lévő nők egy része továbbra sem hajlandó beszélni a Combs-szal való ellentmondásos kapcsolatáról, míg mások, mint például Cassie Ventura, hajlandók voltak kiállni a nyilvánosság elé.

A következőkben sorra vesszük P. Diddy korábbi barátnőit.

1. Misa Hylton – P. Diddy első gyerekének édesanyja 

P. Diddy és volt barátnője Misa Hylton a rapper 50. születésnapi buliján

P. Diddy és volt barátnője Misa Hylton a rapper 50. születésnapi buliján

P. Diddy a ’90-es évek elején kezdett randizni Misa Hylton divattervezővel, ám nem sokkal később szakítottak, anélkül, hogy sok részletet árultak volna el a különválásukról. Bár a legtöbb embernek valószínűleg nem cseng ismerősen Misa neve, ő tervezte a ’90-es és 2000-es évek rap és R&B zenei videóinak néhány ikonikus ruháját .

Amellett, hogy Combs élettársa volt, Misa Hylton az édesanyja P. Diddy egyik gyerekének, Justinnak (1993. december 30.). Nemrég kiderült, hogy Misa Hilton leszerződött egy könyvkiadóval, hogy önéletrajzi formában mesélje el a Diddyvel való románcát övező titkokat. 

2. Jennifer Lopez – P. Diddy ex barátnője is belekeveredett a rapper bűncselekményeibe

P. Diddy és volt barátnője, Jennifer Lopez, 2000-ben

P. Diddy és volt barátnője, Jennifer Lopez, 2000-ben

Jennifer Lopez 1999-ben kezdett randizni a hip-hop mogullal, miután egy klip forgatásán találkoztak. Közel két évig voltak együtt, és az énekesnő azt állítja, hogy a kapcsolatuknak P. Diddy hűtlensége vetett véget.

Jennifer Lopez a kapcsolatuk alatt még a rapper egyik bűncselekményébe is belekeveredett.

1999-ben mindkettőjüket letartóztatták egy New York-i klubnál történt lövöldözés után. A lövöldözésben három ember megsérült,  köztük egy Natania Reuben nevű nő, aki a mai napig azt állítja, hogy Diddy volt az, aki leadta a lövéseket. A rapper el tudott menekülni Jenniferrel egy furgonban, de a rendőrség nem sokkal később megállította őket egy közlekedési lámpánál.

A járműben a hatóságok egy lopott 9 mm-es pisztolyt találtak. P. Diddyt és Jlo-t is letartóztatták, akik több mint 14 órát töltöttek őrizetben. Az énekesnőt végül gyorsan elengedték és felmentették minden vád alól, míg Combs több váddal is szembesült, ám nem sokkal később őt is felmentették.

3. Kim Porter – P. Diddy ex barátnőjének rejtélyes halála

P. Diddy és volt barátnője, Kim Porter, 2005-ben

P. Diddy és volt barátnője, Kim Porter, 2005-ben

Kim Porter 1994 és 2007 között élt se veled, se nélküled kapcsolatban P. Diddyvel. Kapcsolatukból három gyerek született, Christian, valamint az ikerlányok Jessie és D’lila. Combs nevelte fel Kim Porter egy előző kapcsolatából született gyerekét is. 

Kim Porter amerikai modell, színésznő és üzletasszony 2018. november 15-én, 47 éves korában elhunyt. Halálának oka súlyos tüdőgyulladás volt. A nő napokkal a halála előtt influenzaszerű tüneteket produkált, és állapota gyorsan romlani kezdett. 

Kim Porter halála után olyan pletykák kaptak szárnyra, amelyek szerint P. Diddynek is köze lehetett hozzá – ahogyan más halálesetekhez, például Tupac Shakur halálához is.

Nemrég jelentették be, hogy Kim’s Lost Words címmel könyv készül Kim Porter emlékirataiból, feltárva a Combs-szal való kapcsolatának aspektusait. A Chris Todd szerkesztésével készülő könyvben állítólag szó lesz a P. Diddy által elkövetett fizikai bántalmazásokról is.

A pletykák ellenére Kim Porter gyerekei tagadják a P. Diddy ellen felhozott vádakat: „Sok bántó és hamis pletykát láttunk szüleink kapcsolatáról és édesanyánk haláláról  Anyánk elvesztése összetörte az életünket. Ő volt a mindenünk, és semmi sem ugyanolyan, mióta elment”.

Chris Todd elmondása szerint Kim Porter egy pendrive-ra mentette el naplóbejegyzéseit, amelyet a modell egyik közeli barátja bocsátott rendelkezésére. Az alig 60 oldalas könyvben Todd arra is ki fog térni, hogy a rapper állítólag kisgyerekek szexuális zaklatásában is részt vett.

4. Cassie Ventura – P. Diddy ex barátnője, aki ki mert állni a nyilvánosság elé

P. Diddy és volt barátnője Cassie Ventura, 2017-ben

P. Diddy és volt barátnője Cassie Ventura, 2017-ben

P. Diddy 2007-ben kezdett kapcsolatot az énekesnővel. Közel egy évtizedig voltak együtt, mígnem 2018-ban végleg szakítottak. Cassie Ventura 2023 novemberében fizikai és szexuális bántalmazással vádolta meg P. Diddyt. Combs tagadta a vádakat, majd egy nappal azután, hogy a nő beadta a keresetet, a felek megegyeztek egymással. A megegyezés feltételei nem nyilvánosak. 

Cassie Ventura annak idején a tehetségével keltette fel Combs figyelmét, aki meghívta, hogy szerződjön le a kiadójához, a Bad Boy Entertainmenthez.

A 2014-es eljegyzésükről szóló pletykák ellenére a pár soha nem házasodott össze. Egy évtizeddel később Cassie Ventura részletesen elmesélte, milyen szenvedéseket kellett átélnie a rapper mellett. Elmondása szerint P. Diddy egyebek mellett arra kényszerítette, hogy más férfiakkal létesítsen szexuális kapcsolatot, és rászoktatta az alkoholra, illetve drogokra.

De azzal is megvádolta a rappert, hogy az megerőszakolta, amikor 2018-ban megpróbált véget vetni a kapcsolatnak. Diddy tagadta az összes ellene felhozott vádat.

Idén tavasszal végül kiszivárgott egy videó, ami kétségtelenül alátámasztotta Cassie Ventura korábbi vádjait: a felvételen az látható, amint Comb brutálisan megveri Venturát egy Los Angeles-i szállodában 2016-ban. A felvétel kiszivárgása után P. Diddy már nem tagadhatott tovább, ezért új taktikát vetett be: nyilvánosan bocsánatot kért a nőtől, elismerte hibáját, és megjegyezte, hogy szakmai segítséget kért: „Nagyon sajnálom, de elköteleztem magam, hogy minden nap jobb leszek”.

Fotó: Getty Images Forrás: marieclaire.es