Liam Payne barátnője megtörte a csendet a sztár halálát követően

2024. október 19.
A One Direction sztárja, Liam Payne október 16-ai halála után barátnője, Kate Cassidy csak most nyilatkozott nyilvánosan a tragikus esetről.
Liam Payne halála után barátnője, Kate Cassidy megtörte a csendet

Két nappal Liam Payne halála után barátnője, Kate Cassidy nyilvánosan gyászolta az énekest az Instagramon egy sztoriban. Teljesen tanácstalanak érzi magát Liam Payne halála miatt. „Az elmúlt napokban semmit sem éreztem igazinak. Kérem és imádkozom, hogy adj nekem kegyelmet és teret, hogy ezt átvészeljem” – írta, majd így folytatta: „Liam, angyalom. Te vagy a mindenem. Szeretném, ha tudnád, hogy feltétel nélkül szerettelek. Továbbra is szeretni foglak életem végéig”.

Liam Payne-t a halála előtt magára hagyta a barátnője

Egyes bulvárlapok szerint az énekes, Liam Payne könyörgött influencer barátnőjének, Kate Cassidy-nek, hogy maradjon vele Argentínában, mielőtt a tragikus baleset bekövetkezett.

Egy barát elmondása szerint Liam nem akarta, hogy Kate elhagyja Argentínát, és a pár szóváltása heves volt. A baleset előtti időszakot a pár valóban együtt töltötte Argentínában, de két nappal Liam Payne halála előtt Kate megosztotta követőivel, hogy valójában csak 5 napra utaztak Dél-Amerikában, hogy részt vegyenek Niall Horan koncerjén október 2-án, de az utazás végül két hétig tartott, ő pedig utál ennyit egy helyen lenni. A névtelenséget kérő barát szerint Liam nem igazán értette, miért nem marad vele Kate, és rosszakedvű volt, miután barátnője elhagyta Argentínát és visszatért Floridába.

Liam Payne halála után barátnője, Kate Cassidy megtörte a csendet

Liam Payne halála után barátnője, Kate Cassidy megtörte a csendet

Liam Payne halálának oka

A tragkus baleset után egy ideig nem lehetett tudni Liam Payne halálának valódi okát, a hatóságok azonban a boncolási jegyzőkönyvben megállapították, hogy Payne koponyatörést szenvedett az esés következtében, halálának okát a többszörös traumának, valamint az elszenvedett sérülésekből eredő belső és külső vérzésnek tulajdonították. A Nemzeti Bűnügyi és Büntetés-végrehajtási Ügyészség a jelentésben ugyanakkor azt is közölte, hogy nem gyanakodnak idegenkezűségre, de a halálesetet még vizsgálják.

Liam Payne karrierje

Mielőtt csatlakozott volna a One Direction zenekarhoz, Liam Payne 2008-ban részt vett az X-Factor tehetségkutató válogatásán, és szólóelőadóként tovább is jutott, majd a műsor 2010-es évadában harmadik helyen végeztek a One Directionnel közösen. A zenekarnak 2016-ig volt tagja, majd egy kisebb szünet után 31 éves énekes kiadta a First Time című lemezét, amelyen a legnagyobb sláger a Quavóval közösen énekelt Strip that Down című dal lett.

Liam Payne édesapa is volt. Egykori barátnőjével, Cheryl Cole énekesnővel van egy közös fia: Bear hét éves.

Forrás: Page Six, ENews Fotó: Getty Images