Nem hiszed el, mit szeret olvasni Palvin Barbi

2024. október 20.
Palvin Barbi az ausztrál Marie Claire-nek árulta el, hogy mit szeret igazán olvasni, ami úgy érzi, hogy megdolgoztatja az agyát is.
Palvin Barbi

Márciusban jelentették be, hogy Palvin Barbi lett a svájci luxus karóramárka, a Longines legújabb Elegance Nagykövete. A magyar szupermodell így egy társaságba került Jennifer Lawrence-szel, Kate Winslettel és Regé-Jean Page-dzsel, a Bridgerton színészével, akik szintén a márka nagykövetei. Palvin Barbi október elején, még a Victoria’s Secret bemutató előtt járt Ausztráliában, hogy részt vegyen a márka exkluzív partiján. Az elegáns estély a luxusmárka ötödik ausztrál üzletének hivatalos megnyitóját követte Sydney szívében. 

Palvin Barbi hajóval érkezett a kikötő melletti Point Piper magánrezidenciára, és lefegyverző humorával és könnyed eleganciájával elbűvölte a tömeget. A magyar modell ugyan küzdött a jetlaggel, de ez nem szegte kedvét – ahogy az sem, hogy élvezze az ünnepséget. „Hihetetlenül nagy megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek Sydney-ben a Longines új zászlóshajójának bemutatóján – nyilatkozta Barbi. – Izgalmas, hogy ezt a különleges pillanatot egy olyan márkával ünnepelhetem, amely az időtlen eleganciát és a precizitást képviseli.”

Palvin Barbi

Palvin Barbi

Az ausztrál Marie Claire exkluzív videóinterjút is készített Barbival, amelyben nemcsak arról kérdezték, hogy mit szeret enni, mit szeret viselni, vagy mi a bevált szépségrutinja, de azt is elárulta, hogy milyen könyveket szeret olvasni. Palvin Barbi kedvencei a gyilkossági rejtélyek, amelyek megdolgoztatják az agyát.

Fotó: Getty Images Forrás: Marie Claire Australia