Palvin Barbi a legnagyobb sztárok közé emelkedett ezzel az exkluzív felkéréssel

2024. március 06.
Palvin Barbi a Longines luxus óramárka legújabb nagykövete lett, ami hatalmas megtiszteltetés.
Palvin Barbi posztolás pénz

Palvin Barbi lett a svájci luxus karóramárka, a Longines legújabb Elegance Nagykövete. 

A magyar szupermodell ezzel egy társaságba került Jennifer Lawrence-szel, Kate Winslettel és Regé-Jean Page-dzsel, a Bridgerton színészével, akik szintén a márka Elegance Nagykövetei.

A friss nagykövet Palvin Barbi már meg is osztott egy rövid teaser videót az együttműködés kapcsán.

Azóta a Longines egy Insta-storyban köszöntötte a modellt a nagykövetek között, és a honlapjukon is bemutatták Palvin Barbit

Palvin Barbi a Longines nagykövete lett

Palvin Barbi a Longines nagykövete lett

A gyönyörű Palvin Barbinak nem ez az első nagyköveti szerepe, 2012-ben a L’Oreal is felkérte együttműködésre. Ezenkívül ilyen márkaképviseleti feladatnak tekinthető az is, amikor Palvin Barbit a Victoria’s Secret fehérneműmárka egyik Angyalának választották. 

Palvin Barbi sok más hírességgel és divatszakemberrel együtt Párizsban volt az elmúlt időszakban, ahol több divatbemutatón is részt vett vendéként a párizsi divathéten.

Amikor éppen nem dolgozik, Palvin Barbi nagy boldogságban él férjével, Dylan Sprouse-szal, akivel júliusban fogják ünnepelni első házassági évfordulójukat.

A házasélet kapcsán interjúvolták meg nemrég Dylant, aki azt mondta, hogy szerinte a kapcsolatuk legjobb része a reggeli nyugalom. A színész azt állítja, hogy semmi sem tölti el az életben nagyobb megelégedéssel, mint amikor a reggeli csendben meglátja a maga mellett alvó gyönyörű feleségét, a kutyájukat és szétnéz szép házukban, amiért keményen megdolgoztak. 

Forrás: Instagram      Fotó: Getty Images