Különleges alkalomból romantikázott férjével Lékai-Kiss Ramóna

2024. október 24.
A műsorvezető és párja jeles napról emlékezett meg. 8 éve, hogy először randevúztak egymással.
Lékai-Kiss Ramóna évforduló

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté igazán romantikusan ünnepelték évfordulójukat. Ennek alkalmából pedig tündéri fotót osztottak meg rajongóikkal.

A sztárpár még 2019-ben, teljes titokban házasodott össze. Eredeti terveik között az szerepelt, hogy először az esküvő jön életükbe, majd ezt követően a gyerekvállalás. Az élet azonban másképpen alakította az eseményeket: házasságkötésükön már kisfiuk, Noé is jelen volt, aki immár 5 éves.

Lékai-Kiss Ramóna 2019-ben ment férjhez, kisfiuk immár 5 éves

Lékai-Kiss Ramóna 2019-ben ment férjhez, kisfiuk immár 5 éves

Az egyik legközkedveltebb párosként rendszeresen engednek betekintést mindennapjaikba. Így került sor például arra, hogy a sportoló hamburger evése közben kapja lencsevégre feleségét vagy éppen paparazziként videózza le őt és mutassa meg, hogy Lékai-Kiss Ramóna bizony éppen annyira képes bajban lenni a dalszövegek felidézésével, mint ahogyan a legtöbb ember.

Most jeles napra emlékeztek meg. „0:00. 8 évvel ezelőtt éjfélkor, a Vajdahunyad vára bejáratánál randevúztunk először…” – osztotta meg emlékeit egy meghitt fotó mellett a gyönyörű műsorvezető, melyet ide kattintva tudsz megtekinteni.

A kedves megemlékezésre csak úgy özönlenek a jókívánságok, nem is beszélve a lájkokról. Néhány óra leforgása alatt már a fotó kedvelői között olyan nevek bukkantak fel, mint amilyen Epres Panni, Hosszú Katinka, Dobó Kata vagy éppen Stohl András.

Lékai-Kiss Ramóna egy másik tartalommal is jelentkezett, mely azonban merőben más hangulatú. Beszélgetős műsorának új vendége ugyanis Fekete Pákó volt, akivel ebből az alkalomból egy rövid videót készítettek, melynek témája mi is lehetett volna más, mint Pákó legendássá vált dala… Táncukat és éneklésüket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Instagram, Fotók: Centrál Média