Mihalik Enikő ragyogott a Victoria’s Secret kifutóján

2014. december 03.
A világraszóló Victoria’s Secret show rengeteg újdonsággal készült idén: nemcsak toplistás énekeseket szerződtettek a bemutatóra, hanem a két Fantasy Bra megjelenése mellett Mihalik Enikőt is láthattuk a kifutón.

A 27 éves békéscsabai modellnek nem ez az első Victoria’s Secret bemutatója, hiszen 2009-ben már megcsodálhattuk őt a kifutón, ám Enikő az idén tényleg minden képzeletünket felülmúlta.

Két outfitet is viselt: az egyik egy gyönyörű, pink színű fehérneműszett, melyet tollak és gyöngyök díszítettek, a másik pedig tündérmesébe illő ruha, amihez a magyar modell még szárnyakat is kapott.

A Victoria’s Secret legendás angyalai, Alessandra Ambrosio és Adriana Lima kéz a kézben nyitották meg a bemutató második részét. Történelmi pillanatként könyvelhetjük el, hiszen eddig soha nem vonulhatott két topmodell együtt a kifutón – különösen nem dollármilliókat érő melltartókban.

A márka egyik szőke angyala, Doutzen Kroes a nyáron adott életet kislányának, ám a tegnap esti bemutatón már csúcsformában mutatkozott: hatalmas, fehér angyalszárnyai mellé egy szexis, testszínű szettet kapott, amiben kidolgozott hasizmait is bátran megvillanthatta.

A tavalyi Fantasy Bra viselője, Candice Swanepoel 2014-ben három szettet is kapott, ráadásul idén ő zárhatta az egész showt. Arany angyalszárnyaiba egy pillanat alatt beleszerettünk, a kedvencünk tőle mégis ez a csipkés fekete fehérneműszett.

Karlie Kloss mázlista: nemcsak a világ legszexisebb showján vonulhatott végig, hanem mindezt legjobb barátnőjével, Taylor Swift-tel együtt tehette, aki vendégelőadóként két számot is előadott a bemutatón.