Gildakoral Flora: Hangolódjunk az ünnepekre!

2014. december 06.
Divatbloggerünk,Gildakoral Flora ezúttal kedvenc orosz tervezőiről mesél és a tökéletes karácsonyi szettek recepjét is bemutatja új fotósorozatán.

Sziasztok!

Remélem készen álltok a karácsonyi őrületre és a közelgő ünnepekre! Nemrég tértem haza Moszkából és szeretnék nektek bemutatni pár olyan márkát, amik garantáltan feldobják majd az ünnepi szettjeiteket. Ezek a következők: Izeta, Boris Mama és a Luda Nkishina.

Az Izeta Divatház 1997-ben alakult szőrmekészítő cég, melynek a filozófiája az egyedi ízlés kiszolgálása természetes alapanyagokkal és kézzel készített darabokkal.Luda Nikishima dizájner első kollekciója 2008-ban jött ki – a magas minőségű, modern jellegű ruháiba egy pillanat alatt beleszerettem! Boris Mama pedig szintén egy olyan orosz divattervező, akiért rajongok.

Imádom az orosz (és a volt szovjet országok) perzselő divatját, mert egyszerre mixelik össze a modern ruhákat a népviseletükkel és a régies darabjaikkal. A gazdagság és a luxus kulcsfontosságú szerepet játszik a divatban, de ez egyre inkább elveszti a jelentőségét: a sallangok nélküli, újító ruhákkal is divatot teremthetünk – elég csak a tradíciókból és az országunk hagyományaiból inspirálódnunk.

És ne feledd: egy kis piros szín senkinek sem árt – különösen most, hogy közeleg karácsony!