2015 legjobb divatkampányai

2014. december 31.
A divatházak már javában készülnek a tavaszi-nyári szezonra - így karácsony előtt néhány topmárka már be is mutatta következő kollekciójának kampányfotóit. Íme a legjobbak!

Versace

Madonna jövőre nagy visszatérésre készül – többek között ezért is vállalta el legjobb barátnője, Donatella Versace dizájner felkérését, és a márka új, tavaszi-nyári kampányának arca lett. Az 56 éves énekesnő jobb formában van, mint valaha, és ezt a Mert Alas & Marcus Piggott fotográfusduó képei csak igazolni tudják.

Agent Provocateur

A 44 éves legendás szupermodell, Naomi Campbell újból megmutatta a tökéletes alakját az Agent Provocateur kampányában, melyet a gyönyörű fehérneműk csak még jobban kihangsúlyoznak. Az egyszerre szexis és vad fotósorozatot az amúgy is provokatív stílusáról híres Ellen von Unwerth készítette – a végeredmény egészen elképesztő lett.

Burberry

Az ikonikus márka csupán pár napja hozta nyilvánosságra új kollekciójának bemutatkozó fotósorozatát, melynek képein Naomi Campbell és Jourdan Dunn összeölelkezve pózol. A Mario Testino fotózta kampány azonban nem csak ezért különleges, a két brit topmodell az első sötét bőrű kampányarcai a Burberry márkának.

Balmain

Olivier Rousteing, a Balmain kreatív igazgatója 2015-ös tavszi-nyári kollekciójának bemutatáshoz a legszexisebb topmodelleket hívta össze: Adriana Lima, Isabeli Fontana, Joan Smalls, Crista Cober és Rosie Huntington-Whiteley az életben is jó barátok, így a kampányfotózás valóban tele van élettel és dinamikával.

Stuart Weitzman

A világ első milliárdos szupermodellje félmeztelenül, egy nadrágban és egy szexis tűsarkúban pózol Stuart Weitzman új kampányában – igaz, Gisele Bündchennek nincsen szüksége semmilyen cicomához ahhoz, hogy ragyogjon, hiszen mint már többször is láthattuk, smink nélkül is gyönyörű.


Givenchy

Julia Roberts nem ismeretlen a luxuskampányok világában, hiszen már a Lancôme arcaként is ismerhetjük, és a Calzedonia harisnyáit is ő népszerűsíti, ám most egy új szerepben mutatkozik be: az androgün Givenchy-nőt testesíti meg a márka tavaszi-nyári kampányában, melyet ugyancsak a Mert Alas & Marcus Piggott páros fotózott.

Jason Wu

A Victoria’s Secret 2014-es bemutatóján is fellépő Karlie Kloss egyre ritkábban vállal szerepet luxusampányokban –  ám Jason Wu tervező rendkívül jó barátja, így együtt is pózolnak a a tervező új divatkampányában, melyet egy New York-i bárban fotóztak.