Hegyezzétek a fületeket: megérkezett Szilas Rita fülmelegítő-kollekciója!

2015. január 09.
Attól, hogy tél van és hideg, még nem kell unalmas, komor és bumfordi cuccokat hordanunk. Szilas Rita tervezőre rábízhatjuk magunkat: bubifóliás, Star Wars-kontyos, békakirályfis, pónilovas, és még sok más fülvédő a La Masni legújabb kollekciójában!

Hétféle modell várja a fázós fülűeket Szilas Rita fülmelegítő-kollekciójában: a játékos kedvűek legós fajtát választhatnak; akik Leia hercegnőt szeretnék megidézni, a Star Wars ihletésű modellt viselhetik; de kislánykori kedvenc pónilovunk vagy macink is lehet fejdíszünk.

Zene iránti szeretetünknek a bakelitdíszes fülvédővel hódolhatunk, és ha a durrogófóliákért vagyunk oda, viseljünk bubifülit. A békakirályfis modell pedig a szerelemre vágyóknak hoz szerencsét!

Praktikus és trendi

A La Masni fülmelegítői stílusosan védik viselőjüket a hidegtől – nem fog fázni a fülünk, és még a hajunk sem lapul le, legyen akármilyen hideg! A kollekció darabjai pedig jól illenek a tervezőnő további modelljeihez: a bubikabáthoz a bubifüles és bubifóliás retikül dukál, a legós fülvédő párja a legós táska, és a bőrből készült békakirályfi is a befőttesüveg-dekorációból köszön vissza, egytől egyig a La Masni magas minőségében megvalósítva. Egyéniségeknek kötelező!

Szilas Rita egész gyerekszobáját feláldozta az új kollekciójáért. Kedvenc buborékfóliája, kislánykorából megmaradt pónilova, plüssmedvéje, valamint farsangra viselhető műhaj, újrafelhasznált szilikongumi és puha bőrök keltek új életre a bubis, a pónis, a kontyos és a bakelites fülmelegítőkön.

Nem készül két ugyanolyan termék egyik modellből sem, minden darab egyedi, így a végeredmény egyszerre ötletes, játékos, bájos és csinos. A kreatív, inspiráló, izgalmas fülmelegítőkkel könnyű a kiteljesedés és az önmegvalósítás: a hideg, szürkeség, unalom és mogorvaság ellen fülvédőkre fel!