A Marchesa esküvői ékszereket tervez

2015. február 17.
Bár alig több, mint 10 éve alakult meg az New York-i székhelyű Marchesa luxusmárka - többek között Behati Prinsloo és Blake Lively is tőlük választott menyasszonyi ruhát - idén tavasztól már az esküvői ékszerbizniszben is kipróbálják magukat!

A Marchesa két tervezője, Georgina Chapman és Keren Craig idén szánta rá magát a márka bővítésére: ezentúl esküvői ékszereket, jegygyűrűket és a menyasszonyi ruhához pontosan illő nyakékeket fognak tervezni, mindezt persze aranyáron, hiszen a legolcsóbb változat is elérheti a félmillió forintot.

„A márkánk mindig is a magabiztos és elegáns nőknek tervezett – most pedig eljött az idő, hogy a menyasszonyoknak is kedveskedjünk egy kicsit. A legtökéletesebb technológiával kidolgozott ékszereink az összes Marchesa-nő ízlésére vannak szabva, tehát az esküvő után is bátran viselhetőek rendezvényeken, partikon vagy akár még a vörös szőnyegen is.” – fűzte hozzá Georgina, akinek szavaiból gondosan összerakhatjuk,  hogy az első Marchesa ékszer debütálása akár 2015-ös Oscar -díjátadón is várható.