Model spotting: magyar lányok a Milánói Divathéten

2015. március 03.
A 2015-16-os őszi-téli Milánói Divathéten rekordszámú magyar topmodell hódította meg a kifutókat! Összeállításunkban megmutatjuk, melyik topmárkák bemutatóján láthattad őket.

Mihalik Enikő

Végre a Visage modellügynökség szupermodelljét is megpillanthattuk a divatheteken! Ráadásul nem is akármilyen repertorárral rendelkezik: a Max Mara, a Moschino és a Philopsy di Lorenzo Serafini showján tényleg csak a legnagyobb topmodellek szerepelhettek.

Rajzák Kinga

Már a Londoni Fashion Weeken is elkápráztatott minket, ám Milánóban is a top luxusmárkák kifutóján szerepelt: a Roberto Cavalli, a Missoni, a Giorgio Armani és a Dolce&Gabbana shown egyszerűen fantasztikusan nézett ki a modell.

Sáfrán Bogi

A VM gyönyörű modellje a Luisa Beccaria, a Fatima Val, az I’m Isola Marras, az Alberto Zambelli, a Next Generation, az Antonio Marras és a Gabriele Colangelo show-ja mellett még a Dolce&Gabbana kifutóján is bemutatkozott!

Szőke Kinga

Az egyik legsikeresebb magyar modellünk: a milánói divathéten a Simonetta Ravizza, a San Andres, az Alberto Zanbelli, az Aigner, a Luisa Beccaria és a Next Generation showján is kifutóra lépett.

Pillmann Lívia

Gyönyörű modellünk a Stella Jean,  Roccobarocco, a Mario Dice,  a San Andres, az Alberto Zanbelli, a Fatmina Val és a Kristina Ti bemutatóján mutatott meg ruhákat.

Szécsi Tímea

Az Aigner és a Cristiano Burani kifutóján láthattuk a magyar büszkeségünket.

Kiskamoni Lilla

Az Aigner bemutatóján Lilla  is kapott egy szettet.

Loranth Eneth

Az Attractive modellje idén a Next Generation és a Kiton kifutóját hódította meg.