Terjeszkedik Lakatos Márk stílusköztársasága

2015. március 04.
Korábban mi is beszámoltunk a hírről, hogy Lakatos Márk megnyitotta első vintage cocept storeját, ahol előmustrált, stílusos second-hand darabok közül válogathatunk. Jó hír, hogy már a Westendben is betérhetünk a hazai divatguru stílusköztársaságába.

Hazánk egyik legnépszerűbb stylistjának fő célja, hogy bárki számára elérhetővé tegye a divatot: szalonja, könyvei, televíziós átalakító show-i és immár concept store üzletei is mind arra hivatottak, hogy a hölgytársadalom általános problémáira megoldással szolgáljanak.

„A Style Republicban nem kell akadályokat átugrani, állampolgársági kérelmet írni, vagy vizsgákon megfelelni! A nők önbizalmát egyébként is folyamatosan harapdálják, miközben ők odafigyelésre vágynak és az érzésre, hogy igenis képesek megfelelni anyaként, szeretőként, feleségként, háziasszonyként és munkaerőként. Mi mindenkit be- és elfogadunk, sőt jó hangulatban, profi csapattal segítünk minden hölgynek meglelni önmagában a legnagyobb örömöt” – nyilatkozta Lakatos Márk az üzletnyitás előestjén. 

Az ismert stylist Nyugat-Európa legvagányabb helyeiről válogatott premium second hand ruháival és stylisttá képzett eladó hadával áll rendelkezésre, legyen szó munkahelyre, illetve partyra szánt darabról, szexi, sportos vagy éppen otthonról-közértbe-kiugrós vásárlási szándékról. A trendi vintage boltban percek alatt, pár ezer forintból bárki könnyen megtalálhatja a termékkategóriákba szortírozott, mérethez és alkathoz – alma, körte, oszlop és homokóra – szabott viseletet. A divatguru azt is megsúgta, hódítása itt még egyáltalán nem ért véget: szándékában áll további bevásárlóközpontokat bevenni, sőt a stílusköztársaság elnöke, szíve szerint megyeszékhelyeken is terjeszkedne.